Digidexo.com

Ingredienser av redusert fett Peanut Butter

Redusert fett peanøttsmør generelt inneholder nær 25 prosent mindre fett enn vanlig; ingrediensene er lik blant de fleste merker. Det er noen viktige ingredienser eller beløp som brukes av visse ingredienser som skiller den fra full-fett varianter.

Peanuts

Ristede peanøtter er den viktigste ingrediensen i redusert fett peanøttsmør, og de er gode kilder til fiber og protein. Peanøtter er også høy i fett; de er grunnen peanøttsmør er så fetende i første omgang. Imidlertid er det fett som finnes i jordnøtter monosaturated, som regnes for å være en "god fett." Faktisk, ifølge artikkelen "Good Fats Bad Fett" på Helse Castle hjemmeside, monosaturated fett har ikke bare vært knyttet til vellykket kroppsfett vekttap, men de jobber også for å senke det dårlige kolesterolet og øke det gode kolesterolet i kroppen .

Corn syrup og sukker

Corn syrup og sukker er oppført som de neste to ingrediensene hver for seg. Det er imidlertid viktig å merke seg at maissirup-faststoffer er i det vesentlige sukker (de er en type dekstrose sukker) når det kommer ned til den ernæringsmessige verdien.

Soy Protein

Ifølge Soya nettside, som gir informasjon om soyaprodukter, gir soyaprotein tekstur og bistår i emulgering. Den legger også litt ekstra protein til den allerede høye protein redusert fett peanøttsmør.

Andre ingredienser

Redusert Fat Peanut Butter består vanligvis av to prosent eller mindre av følgende ingredienser:

Salt er vanligvis en vanlig ingrediens mellom redusert fett og full fett peanøttsmør; det er lagt for smaken.

Helt hydrogenerte vegetabilske oljer virke til å forhindre separasjon og ikke inneholder transfettsyrer.

Mono og diglyserider bidra til å smelte sammen ingrediensene og opprettholde en kremet tekstur eller konsistens.

Vitaminer og mineraler finnes i små mengder.

Redusert Fat bedre?

Redusert fett peanøttsmør inneholder vanligvis ca 25 prosent mindre fett enn full-fett varianter. Men de to generelt inneholde en sammenlignbar antall kalorier om ikke nøyaktig samme mengde. Dette er på grunn av substitusjon av sukker for fett i redusert fett peanut Butters. Mens du kan spare deg fra ca 4 til 5 gram fett per servering ved å velge redusert fett peanøttsmør, vil du velger for et valg som er høyere i sukker. På grunn av den høyere sukkerinnhold, kan redusert fett peanøttsmør ha opp til det dobbelte av karbohydratinnholdet full-fett peanøttsmør.

Betraktninger

Selv om du kan telle det til en prioritet å holde en lav fett diett, kan det være lurt å vurdere handel med din redusert fett peanøttsmør for vanlig. Som tidligere referert, er fettet i peanøttsmør monosaturated, en "god fett" som kroppen trenger. Det er forbundet med et sunt kosthold og enda vekttap mens det er aldri noen helsemessige fordeler forbundet med å konsumere mer sukker.