Digidexo.com

Hvordan overvinne Glaukom

Grønn stær er en tilstand som er forårsaket av for mye press som bygges opp i øyet. Dette trykk er forårsaket av forverringen av synsnerven. Dette nerve er viktig for mange aspekter av visjonen. Ubehandlet kan glaukom slutt føre deg til å gå blind. Selv om skade på nerve ikke kan reverseres, kan glaukom styres ved en kombinasjon av flere behandlinger, så vel som å endre flere aspekter av livsstilen.

Hvordan overvinne Glaukom

•  Ta kontakt med en optiker hvis du tror du har glaukom. Deretter kan du diskutere med legen din de tilgjengelige behandlinger for glaukom. Optikeren vil vite hvilken rute til å ta med din behandling avhengig av hvor avansert tilstanden din er. Målet for behandlingen er å avlaste det intraokulære trykk i øyet.

Vurder å bruke øyedråper for å kontrollere glaukom. Dette er vanligvis det første skritt i behandling og overvinne glaukom. Disse øyedråper, som må være foreskrevet av lege, er utformet for å redusere trykket bak øyet så langt som det kan muligens bli senket. Den øyedråper vil også holde glaukom fra framdrift.

Unngå å drikke noe med store mengder koffein. Ifølge agingeye.net, viste en fersk undersøkelse at koffeinfri kaffe ikke øke trykket i øyet, men koffeinholdige kaffe gjorde.

Få trening. Agingeye.net sier at aerobic og isometrisk trening kan redusere trykk i øyet. Isometrisk trening er når du anspent en muskel og hold det for en viss tid. Sette opp en rutine for å jobbe ut vil være oppmerksom på. Trene i minst 40 minutter tre ganger i uken er en god vane for å prøve å redusere øye press.

Prøv akupunktur som en annen teknikk for å overvinne glaukom symptomer. Selv om akupunktur ikke senke øyetrykk, har forskere vist at det kan forbedre nøyaktigheten av sentralsynet. Akupunktur innebærer troen på at å flytte strømmen av livsenergi (eller "chi") i kroppen din kan bidra til å helbrede sykdom. En akupunktør vil prøve å balansere flyten av energi til øyet. Mens akupunktur kan hjelpe lindre noen glaukom symptomer, har det aldri blitt bevist å kurere trykk i øyet, den viktigste årsaken til glaukom.

Hint

  • Hold kontakt med legen din. Du kan trenge operasjon hvis din glaukom blir forverres.
  • Ubehandlet glaukom kan føre til blindhet. Ikke overse symptomene.