Digidexo.com

Sunn Fast Food frokost

Å spise på rømmen er et faktum av livet, men det gjør det ofte vanskelig å være sunn. Mens fristelser kalori og sukker-laden fastfood-frokost kan være sterk, det er sunne alternativer på nesten alle fast-food restaurant meny. Ved å forberede deg selv for situasjoner der du kan spise fast food og arming selv med ernæringsmessig kunnskap, kan du holde din waistline i sjakk.

McDonalds

McDonalds tilbyr flere sunne valg til frokost. The Fruit 'n' yoghurt Parfait er kanskje det beste valget på 160 kalorier, 2g fett, 5mg kolesterol, 85 mg natrium, 1g fiber og 4g protein. Skjønt Egg McMuffin er høyere i fett, natrium og kolesterol, har det 18 gram protein, og er en av de mer-sunn fast-food frokost alternativer. McDonalds Hotcakes, minus smør og sirup er et annet godt valg på 350 kalorier og 9g fett.

Du kan også kutte kalorier ved å bestille frokost smørbrød uten ost og avkall verdi måltider som inneholder høy-kalori sider og drinker.

Starbucks

Skinny latte eller kaffe med skummet melk og sukker erstatning er et godt valg, som de er lave i kalorier og inneholder kalsium. Hvis du trenger noe mer betydelig, gå for blandet frukt og nøtter Starbucks selger i registeret. De er fullpakket med protein og sunn fett fra nøtter og er lavt i kalorier.

Et godt alternativ for større bit er spinat, stekt tomat, feta og egg vikle, som har 240 kalorier, 10 g fett, samt 7 g fiber og 13 g protein. Et annet alternativ for en sunn frokost sandwich er redusert fett kalkun bacon med kolesterol-fri egg og redusert fett hvit cheddar. Dette er betydelig lavere i kolesterol og høyere i protein.

Dunkin Donuts

Dunkin 'Donuts' eggehvite og veggie flatbrød sandwich er 290 kalorier og har mye protein, men er lavt kolesterol. Donuts, muffins og bagels er fullpakket med kalorier og fett, men hvis du må ha en smultring, gå for den vanlige glassert, som er 220 kalorier, 9g fett og 12g sukker.

Sjekk kalorier og fett

Hvis det er noen andre menyelementet du er eyeing for en fast-food frokost, kan du sjekke de ernæringsmessige fakta på CalorieKing.com. Se etter elementer som ikke bare er lav i kalorier, sukker, fett og kolesterol, men det har næringsverdi som protein, fiber, kalsium og vitaminer. Nettstedet har også kakediagrammer som viser hvordan balansert elementet er i form av karbohydrater, protein og fett.