Digidexo.com

Slik Cure Arthritis med Sulphur

Leddgikt er en tilstand som hovedsakelig rammer eldre voksne, og forårsaker betennelse og smerter i leddene. Det er en uendelig liste med hjem rettsmidler som hevder å håndtere symptomer og årsaker til leddgikt. Inntak av svovel har vist seg å ha positive effekter i å lindre smerter og begrensninger fra leddgikt. Svovel reduserer opphoping av væske rundt leddene, legger mindre press på leddene og dermed redusere betennelse.

Slik Cure Arthritis med Sulphur

•  Finn en lokal helse mat butikk eller annen mat butikk som fører kosttilskudd. Methylsulfonylmethane (MSM) er en vanlig kosttilskudd som kan gi deg en ekstra boost av svovel.

Velg form av MSM som er best for deg. MSM vanligvis kommer i 500 mg kapsler eller i pulverform. Den pulverform har en noe ubehagelig smak, men det kan tas med mindre frekvens enn kapslene.

Hvis du har valgt kapselform, ta to kapsler tre til fire ganger om dagen.

Hvis du har valgt pulverform, oppløse 03:59 teskjeer av pulveret i varmt vann per dag (fem til 20 gram). Du kan justere dette beløpet avhengig av smertenivå. Prøv å legge tomatjuice eller appelsinjuice til å maskere smaken.

øke dosen hvis smertene vedvarer etter flere dagers behandling. Ikke overstige 20 gram MSM per dag.