Digidexo.com

Ernæringsmessige verdien av pistasjenøtter

Pistasjenøtter kan være en sunn og velsmakende måte å få protein og jern du trenger i kostholdet ditt. Det er flere grunner til å inkludere pistasjenøtter som en daglig snack.

Visning Størrelse

USDA definerer en servering av pistasjnøtter som tørristede pistasjenøtter som ikke har noe salt tilsettes. Denne guiden fokuserer på en oz servering av pistasjnøtter. Dette kommer ut til ca 50 pistasjnøtter.

Fat

Det er 13 g fett i hver servering av pistasjnøtter. Dette kan virke som mye, men et flertall av fettet kommer fra enumettet (6,8 g), flerumettet (3,9 g) og omega 6 (3852mg). Disse er alle vurdert sunt fett.

Kostfiber

Pistasjenøtter er faktisk ansett som en god kilde til kostfiber. En porsjon har 12 prosent av det daglige verdi av kostfiber (3 g), viktig for en vanlig fordøyelsessystemet.

Protein

En servering av pistasjnøtter kan være en enkel måte å få protein i kostholdet ditt. En porsjon har 6 g protein. Dette er 12 prosent av det daglige anbefalte mengden protein.

Mineraler

Pistasjenøtter inneholder betydelig nok mengder jern, fosfor og kalium. En porsjon har 7 prosent av det daglige anbefalte mengden av jern, 14 prosent av anbefalt fosfor, og 8 prosent av det daglige mengden av kalium.