Digidexo.com

Naturlige matvarer som øker metabolismen

Naturlige matvarer som øker metabolismen


Hvis du føler deg svak, tung, og du er klar til å kick-starte vekttap og en sunnere livsstil, begynner det hele med kostholdet ditt. Det er mange matvarer du kan spise for ethvert måltid i dagen som vil hjelpe deg å øke stoffskiftet og miste vekt. Grunnen til at disse matvarene er så vellykket som metabolisme boosters er fordi, i de fleste tilfeller, den energien som kreves for å trekke energi og næringsstoffer fra dem er i nærheten av energien som frigjøres fra maten selv, noe som betyr at kroppen din er ikke å få mye ved å spise disse matvarene .

Frukt

Grapefrukt er en nøkkel stoffskifte-booster ikke bare fordi den høye fiberinnholdet er vanskelig for kroppen å bryte ned, men også fordi det senker kroppens insulin nivåer, noe som kan utløse systemets fettlagring når de får høy. Epler er en annen høy-fiber frukt som også skape en følelse av metthet i kroppen din, noe som betyr at de vil fylle deg opp raskt.

Grønnsaker

Spinat er rik på antioksidanter, kalium, jern og vitamin C, mens bønner har høyt proteininnhold. Begge er høy i fiber. Broccoli er spesielt effektiv på grunn av dens høye innhold av kalsium - som drives som en metabolsk trigger - og vitamin C, noe som bidrar til kroppens absorbere kalsium. Jalapenos har en kjemisk kalt capsaicin i dem, som holder stoffskiftet høyt for timer etter inntak og også løfter pulsen.

Andre gunstig mat

Yoghurt er høy i kalsium og protein, og krever mye energi til prosessen. Mandler er like vanskelig å bryte ned og høy på protein, selv om de også bør spises i moderate mengder på grunn av deres høye kalori innhold. Drikker kaffe vil sette mot kroppen med koffein, som er en kjent metabolisme booster. Tyrkia er en høy-protein kjøtt med knapt noe fett i det, noe som gjør det vanskelig å forbrenne samtidig som vi bidrar mye mindre fettinnhold enn annet kjøtt. Havregryn er en av de høyest-fiber matvarer du kan spise og er svært vanskelig å bryte ned. Som grapefrukt, senker det også insulinnivået. Drikk soyamelk hvis du vil kalsium uten fett eller proteiner av kumelk. Legg kanel til ulike matvarer som krydder - krydderet hjelper opprettholde blodsukkeret og hjelper også lavere kolesterol.