Digidexo.com

Laktosefri melk Ingredienser

Laktosefri melk Ingredienser


Folk som er laktoseintolerante ikke klarer å fordøye melkesukker laktose. I noen tilfeller kan bare noen få slurker med melk be negative bivirkninger som kvalme eller alvorlig magekramper. Laktosefri melk gjør at folk som er laktose intolerant å nyte smaken og helsemessige fordeler av melk uten å oppleve symptomer.

Bakgrunn

Personer som er laktose intolerant mangler enzymet laktase, som bryter ned sukker laktose, som finnes i meieriprodukter. Heldigvis, laktose-intolerant individer har en rekke laktosefrie alternativer tilgjengelige for å velge mellom som er nesten identisk med the real thing.

Produkter

Laktosefri melk er bare ett av mange laktosefrie meieri alternativer. Forbrukere kan også finne ting som laktosefrie cottage cheese og iskrem. Det er også kosttilskudd som Lactaid, som inneholder enzymet laktase, og dermed muliggjør inntak av et spekter av meieriprodukter. Yoghurt og harde oster tendens til å ha lavere nivåer av laktose enn vanlig melk i første omgang, så ofte folk kan spise dem uten optisk for et alternativ eller bruke et supplement.
Soyaprodukter er en annen levedyktig alternativ.

Ingredienser

Mest laktosefri-melkeprodukter er identiske med deres vanlige motstykker. Den eneste forskjellen er at enzymet laktase er blitt tilsatt i den hensikt å bryte ned laktose i de enklere sukkerarter av galaktose og glukose. Med laktose allerede brutt ned, de som er laktose mangel ikke å bekymre deg om å oppleve symptomer. Soya produkter er laget av soyabønner i stedet for melk.

Betraktninger

Noen laktosefrie produkter smaker søtere enn sine kolleger fordi de enklere sukker er lettere gjenkjent av tungen som søt. Jo mer kompleks sukker laktose registrerer ikke fullt så søt. Også fordi de enklere sukker er mer følsomme for temperaturvariasjoner enn laktose, bør du være spesielt forsiktig med å lagre laktosefri melk under 40 grader Fahrenheit.

Misforståelse

Melk og meieri saken er ikke det eneste stedet du finner laktose. Mange tilsynelatende ufarlige produkter kan også være problematisk for laktoseintolerante personer. Bearbeidet mat, for eksempel, blir ofte gjort ved hjelp av melkestoffene. Bakevarer, salatdressinger, protein pulver, pisket pålegg og øyeblikkelig poteter og supper er noen eksempler. For å være på den sikre siden, lese ingrediens etiketter. Hvis du ser melk, laktose, myse, rømme, melk biprodukter, tørre melketørrstoff eller fettfri tørrmelkpulver, så vet du produktet inneholder laktose.