Digidexo.com

Hvordan få gratis CPAP utstyr for Your Sleep Apnea

Hvordan få gratis CPAP utstyr for Your Sleep Apnea


En CPAP-enheten er en terapeutisk anordning som gir mulighet for kontinuerlig positivt luftveistrykk, levert til pasienten via en maske plasseres over nesen mens pasienten sover, ifølge Mayo Clinic. CPAP utstyr er vanligvis brukes til behandling av moderat til alvorlig søvnapné ved å hjelpe å holde luftveiene åpne, hindrer snorking og søvnapné. CPAP-behandling hjelper mange mennesker med søvnapné, men utstyret kan være kostbart. Hvis du har søvnapné og legen mener det kan hjelpe, det finnes måter å få gratis CPAP utstyr.

CPAP Assistance Program

CPAP Assistance Program, etablert av den amerikanske Sleep Apnea Association, kan hjelpe søvnapné pasienter som trenger CPAP-behandling, men ikke har forsikring for å dekke kostnadene for utstyr eller har muligheten til å betale ut av lommen. Via den amerikanske Sleep Apnea Association CPAP Assistance Program nettsted, kan du søke om programmet. Foreningen gir også informasjon om søvnapné og andre behandlingstilbud.

Våkn opp i Amerika

Våkn opp i Amerika er en nasjonal non-profit organisasjon basert i Philadelphia, og det er satt opp for å gi bistand til personer med søvnforstyrrelser som søvnapné. Organisasjonen gir donert CPAP maskiner og annet nødvendig utstyr gjennom programmer som Sleep Study Relief Program til folk som trenger dem, men som ikke har forsikring eller en måte å betale for utstyr. Du kan ta kontakt med Awake i Amerika gjennom deres hjemmeside eller via telefon. Organisasjonen tilbyr også gratis informasjon om søvnforstyrrelser og deres behandling.

Få en resept

Mange leger kan skrive en resept for CPAP utstyr hvis du har deltatt i søvnstudier og kan gi registreringer av resultatene, eller hvis du nylig kjøpt en CPAP-maskin, men trenger en ny. I mange tilfeller vil sykeforsikring dekke alle kostnader ved søvnapné utstyr, inkludert CPAP-maskiner, masker og luftfuktere. Legen din bør spesifisere hva slags utstyr du trenger i din resept.

Sleep Disorder Centers

Lokale søvnforstyrrelser sentre er ofte funnet i store sykehus over hele USA, og mange har programmer som kan gi CPAP-behandling utstyr for pasienter ellers ikke klarer å få tak i utstyret. For å motta gratis CPAP utstyr fra en søvnforstyrrelse sentrum, vil du sannsynligvis nødt til å delta i en forskningsstudie. Imidlertid kan disse undersøkelsene være gunstig, og de kan bidra til å forbedre tilstanden.