Digidexo.com

Naturlig Nyre Cures

Nyre-infeksjon, også kjent som pyelonefritt, er en spesiell type av urinveisinfeksjon, eller UTI. Det begynner vanligvis i urinrøret eller blæren og reiser opp i nyrene. Venstre ubehandlet, kan en nyre infeksjon føre til permanent skade på nyrene dine eller spre seg til blodet og forårsake en livstruende infeksjon. Disse infeksjonene er mer utbredt hos kvinner, men menn er ikke immune.

Lindre smerte

Smerte involvert med en nyre infeksjon er vanligvis den første utgaven at de som berøres behov for å ta. Ifølge Lauretta Forday, RN, jordmor, og folkehelse Practitioner, er det tre ting som vil bidra til å lindre smerten. Disse inkluderer: en varmepute på magen, ryggen eller siden; non-aspirin tablett eller løsnings smerte-mordere; og drikker mye vann.

Behandling av infeksjon

Tranebærjuice er en gammel behandling for nyre infeksjoner. Ifølge Forday, tranebærjuice forhindrer veksten av bakterier på celleveggene og hippursyre i det fungerer som et antibiotikum. Hun foreslår også at UVA Ursi, goldenseal, marshmallow rot, buchu, mais silke, og kjerringrokk som utmerket naturlige behandlinger for nyre infeksjoner.

Vanndrivende urter, som hortensia, persille, og løvetann, bidra til å redusere nyre infeksjon symptomer. Persille frø redusere betennelse. Kjerringrokk urten fremmer urin flyt og marshmallow reduserer betente soner. Mullein er kjent som en anti inflammatorisk. Nasturtium inneholder naturlig antibiotika som kan være nyttig for å hindre UTI tallet.

Forebygging

Når nyre infeksjon er løst, er det viktig å forhindre videre smitte. Det er sterkt anbefalt at du drikker rikelig med vann. Du bør også unngå å drikke koffeinholdige eller alkoholholdige drikker. Fortsett å drikke usøtet tranebærjuice og være selektiv i dine matvalg.

Ikke spis krydret mat eller godteri. Spis basisk mat, grønnsaker, sitronsyre juice og matvarer rike på korn. Forday anbefaler også at du spiser minst et fedd hvitløk daglig. Hun peker også på vitaminene A, som gjør cellene mer motstandsdyktig mot bakterier, og vitamin C, en immun booster, som gode preventions av nyre og urinveisinfeksjoner.