Digidexo.com

Bokhvete honning Fordeler

Bokhvete honning Fordeler


Du husker kanskje din mor eller bestemor lage bokhvete pannekaker til frokost. Bokhvete honning, men kan ikke være noe du husker å ha hørt om. Bokhvete honning er nå ofte funnet i helsekostbutikker, og kan også være tilgjengelig i helsekost delen av din vanlige matbutikk. Etterspørselen etter bokhvete honning har medført en økning i produksjonen av bokhvete i USA de siste årene.

Vitaminer

Honning inneholder mange viktige vitaminer, men kun i spormengder. Noen av vitaminer som finnes i bokhvete honning er vitamin A, tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B-5, B-6, B-8, B-9, og B-12. Det har også vitaminene C, D, E og folsyre.

Mineraler

Alle honning inneholder mineraler, men mørkere honning som bokhvete honning har høyere nivåer av mineraler enn lysere honning. Kalsium, fosfor, jern, kobber, kalium, magnesium, svovel, natrium, titan, sink, jod, klor og bor er alle funnet i honning bokhvete.

Antioksidanter

Avhengig av blomsten, kan mengden av antioksidanter i honning variere, med mørkere honning inneholder mer antioksidanter. Bokhvete honning inneholder så mange antioksidanter som frukt og grønnsaker. Antioksidanter bidra til å bekjempe aldersrelaterte sykdommer. Imidlertid kan honning i seg selv ikke tjene som en viktig kilde til kosttilskudd antioksidanter, fordi du ville ha å konsumere for mye honning å motta antioksidanter kroppen din trenger.

Fatty Acids

Bokhvete honning inneholder essensielle fettsyrer. Kroppen kan ikke lage disse syrer på egen hånd, så de må komme fra kostholdet ditt. Honning inneholder linolsyre, også kjent som Omega-6 fettsyrer. Omega-6 finnes i nøtter, frø, korn, belgfrukter, melkeprodukter og honning. Essensielle fettsyrer hjelpemiddel i riktig hjernen og nervesystemet utvikling, riktig skjoldbruskkjertelen og binyrene aktivitet, regulering av blodtrykk, leverfunksjon, immun og inflammatoriske responser. Essensielle fettsyrer også regulere blodpropp.

Amino Acids

Bokhvete honning inneholder sju av de åtte essensielle aminosyrene. Tryptofan bidrar til å lindre søvnløshet og er et generelt beroligende aminosyre. Det er tilstede i de fleste protein matvarer. Lysin er også en essensiell aminosyre som finnes i honning. Studier har vist at det kan virke mot herpes. Metionin er en av de essensielle aminosyrer svovel. Denne aminosyren kan bidra til å forhindre sykdommer som arbeider med hår, hud og negler. Metionin hjelper også lavere kolesterolnivå. Cystein er en aminosyre som finnes i bokhvete honning, og er oppbrukt av røyking. Uttømming av cystein er muligens relatert til raskere aldring av huden hos røykere. Cystein hjelper med hud helse, inkludert sårtilheling. Det hjelper også i hårvekst og hjelpemidler i absorpsjon av jern. Histidin er en annen aminosyre, og har anti-inflammatoriske egenskaper. Glutamin er en aminosyre som er den primære energikilden for cellene som linje tarmen. Tyrosin er en aminosyre som er en stemning enhancer. Fordeler med tyrosin inkluderer forbedret motivasjon og konsentrasjon, og maksimert idrettslige prestasjoner.