Digidexo.com

Måter å forebygge hjertesykdom

Hjertesykdom er forårsaket av en rekke faktorer, noe som betyr at hjertesykdommer kan angripes på forskjellige måter. Opprettholde en sunn diett og vekt er viktige forebyggende tiltak, som er å unngå narkotika og alkohol mens de er gravide og praktisere forsiktighet i bruk av sentralstimulerende midler til enhver tid.

Definisjon

Hjertesykdom er en samlebetegnelse som omfatter ulike hjerte problemer. Medfødte hjertefeil stede fra fødselen, arytmi og sykdommer i blodårene alt kvalifisere som former for hjertesykdom. Metodene for å forebygge disse hjerte problemer kan være forskjellig for hver type hjertesykdom.

Alkohol, narkotikabruk og graviditet

De fleste medfødte hjerteproblemer oppstår gjennom ingen feil av moren, men visse ting en gravid kvinne kan gjøre kan øke hennes sjanser for å ha et barn med en hjertefeil. Forbruk av alkohol og bruk av narkotika mens hun var gravid forårsaker skade på fosteret som kan inkludere det kardiovaskulære systemet. Avstå fra å drikke alkohol og bruke narkotika under svangerskapet vil markant redusere barnets risiko for å bli født med en hjertefeil.

Natrium

Salt fører til en person for å holde ekstra væske, som deretter tvinger hjertet å pumpe vanskeligere å håndtere den økte volum har det sirkulerer gjennom hele kroppen. Dette kan føre til hypertensjon, som er en ledende bidragsyter til hjerteanfall og slag. Spise en diett sentrert på matvarer som er utarbeidet av den personen å spise dem heller enn å kjøpe instant, prepackaged og hermetisert mat er en utmerket måte å kutte ned på saltinntak. Salt brukes ofte til å bidra til å øke holdbarheten av disse bearbeidet mat. Tilberede din egen mat kan du erstatte andre krydder for å skape smaken. Eddik smaker også mye det samme som salt da lagt til matvarer i svært små mengder. For de som har en tendens til sterkt salt deres mat etter at det er belagt uten særlig tanke, en enkel løsning på dette problemet er å fjerne saltbøsse fra bordet.

Mettet fett

Dietter høy i mettet fett også øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. En oppbygging av kolesterol i arteriene forårsaket av mettet fett tvinger hjertet til å jobbe hardere og fører til blokkeringer i blodårene som forstyrrer flyten av blod og oksygen til hjertet og hjernen. Spise en plantebasert diett eller fokusere på fisk, magert kjøtt og magre meieriprodukter reduserer inntaket av mettet fett og kutter risikoen for korrelert hjertesykdom.

Sentralstimulerende

Ved hjelp av sentralstimulerende midler øker hjertefrekvensen, noen ganger til farlige nivåer. Visse illegale rusmidler, som kokain og metamfetamin, kan føre til plutselig hjertestans. Unngå ulovlige stoffer som fremskynder hjertefrekvensen, samt juridiske former av sentralstimulerende midler som skaper den samme effekten på en mindre skala, for eksempel koffein og nikotin, kan beskytte mot skader langsiktig forårsaket av en kronisk forhøyet puls.

Spiseforstyrrelser

Folk som sulte seg selv, tvinge seg selv til å kaste opp eller ta andre ekstreme tiltak for å miste store mengder vekt raskt plassere en mye stress på deres hjerter. Disse aktivitetene kaste av kroppens elektrolytter som regulerer hjerteslag. Lav blodtrykket og ubalanser i hormoner forårsaket av spiseforstyrrelser også bidra til hjertesykdom. Personer med alvorlige og langvarige spiseforstyrrelser kan til slutt gå inn i plutselig hjertestans. Det er viktig å aldri oppsøke vekttap på bekostning av generelle helse. Å opprettholde en sunn vekt er en viktig del av å opprettholde optimal hjertesykdommer, og det er viktig å forstå at en lav vekt og en sunn vekt er ikke den samme.