Digidexo.com

Hvordan behandle hjertesykdom Naturligvis

Hjertesykdom er en av de viktigste årsakene til dødsfall. Flere faktorer kan bidra til hjerte relaterte lidelser. Disse faktorene kan inkludere arv, stress, kosthold, røyking, alkoholforbruk og mye mer. Selv om alvorlige hjerteproblemer trenger medisiner, og må overvåkes av en lege du kan gjøre endringer i livsstil for å øke sjansene for å bli hjertet sunt.

Hvordan behandle hjertesykdom Naturligvis

Hvis du røyker bør du slutte. Røyking constricts blodårene og kan skade lungene samt ditt hjerte. Hvis du ikke røyker, ikke start. Ved å ikke røyke, du gjør ditt hjerte en stor tjeneste, for ikke å nevne resten av kroppen din. Ta det første skrittet mot et hjerte sunt liv og slutte å røyke.

•  Spis sunt. Maten du spiser påvirker din helse. Spis hjerte sunn mat som inneholder vitamin E, C og betakaroten. Legg soya til kosthold for å redusere kolesterolet. Honning gjør en annen sunn tillegg til din daglige diett. Spre det på toast, vafler, pannekaker eller bare spise hvis rett fra skjeen. Få din andel av omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer er fettsyrer som finnes i oljer av fisk som laks, tunfisk og sardiner. Omega-3 fettsyrer er svært gunstig for hjertet helse. De kan redusere risikoen for hjertesykdommer, forbedre hjertesykdommer og lavere blodtrykk. Legg til følgende hjerte sunne matvarer i kostholdet ditt også: granateple, hvitløk, løk og persille.

Selv små til moderate mengder trening kan være gunstig for kardiovaskulær helse. Turgåing er en god måte å komme i gang. Få en venn eller familiemedlem til å gå med deg. Det blir morsomt og sunt.

Ta skritt for å redusere stress i livet ditt. Høyt stressnivå er definitivt ikke bra for hjertet. Søke rådgivning eller ta kontakt med lege hvis du lider av angst og / eller høye nivåer av stress. Prøv alternative metoder for å lindre stress som meditasjon eller yoga.

Ta et daglig tilskudd for å sikre at du får riktig mengde vitaminer og mineraler for optimal hjerte helse.

Cut tilbake på koffein. Det beste er å begrense forbruket av kaffe og brus. Koffein er et sentralstimulerende og de som drikker store mengder kaffe kan oppleve rask hjerterytme og hjertebank. Begrense forbruket av disse drikker og alkohol så vel for den gode helsen til hjertet ditt.

Hint

  • Hvis du opplever noen smerter i brystet eller smerter som stråler til en eller begge armer, hals eller kjeve søke legehjelp umiddelbart.