Digidexo.com

Hvordan brenne lagret fett

Det finnes to typer fett i kroppen vår. Det er fettet vi trenger, essensielle fett, og fettet vi ikke trenger, lagret fett. Essential fett hjelper kroppen fungere fullstendig og er ansvarlig for gjennomføring næringsstoffer til våre vitale organer. Lagret fett kan ha vært nyttig når vi hadde å jakte på vår egen mat, og gikk for en lang tid uten å spise, men i dagens samfunn er det bare ubrukelig, skjemmende bagasje vi bærer rundt fordi vi ikke brenner nok kalorier. Slik brenner du en kilo kroppsfett må du expend 3500 kalorier. Det finnes måter å brenne lagret kroppsfett og gjøre kroppen din en effektiv kalori-brenning maskin.

Hvordan brenne lagret fett

Hvordan brenne lagret fett

En fettforbrennende puls: Å bestemme fettforbrenningen hjertefrekvens, har en stresstest utført av en lege eller få en øvelse fysisk gjort på treningsstudioet. Denne testen kan også bli funnet på nettet, og vil gi deg en generell idé av maksimal puls for å forbrenne fett, basert på din alder og hvilepuls.

Oppgave: Gjør aerobic øvelser som øker pulsen din til hjertet-rate nivå eller over hjerteratenivået i fett-brenning sone. Jo høyere intensitet på treningen, jo mer kalorier og fett vil du forbrenne.

Vekt trening: Ved å bygge muskler du øke stoffskiftet. Når du øker stoffskiftet, forbrenner kroppen mer kalorier - selv ved hvile. For å øke muskelmasse, løfte vekten til du har problemer med å gjøre den siste repetisjonen. Også gjøre full-body trening med vekter som inkluderer armer, ben, bryst og rygg.

Øk protein: karbohydrater omdannes til sukker og deretter til fett hvis de ikke brukes av kroppen for energi. Begrense karbohydrat inntaket til mindre enn 40 gram per dag for maksimal fett-brenning. Konsumere mat med høyt protein.

Drikk vann: Vann hjelper skylle ut giftstoffer som samler seg med fett buildup. Vann også vil bidra til å gjøre deg til å føle full og dempe appetitten. Øk vanninntaket til minst seks 12-oz. glass om dagen.

Sleep: Få nok hvile. Kroppen din kan ikke utføre på sitt optimale nivå hvis du ikke er uthvilt. Trøtthet fører til overspising og fett opphopning. Kroppen din trenger utvinning tid til å forberede seg til neste fettforbrennende økt.

Hint

  • Spis frokost å øke stoffskiftet. Øvelse tidlig om morgenen for å øke stoffskiftet for hele dagen. Ta vitamintilskudd som inneholder l-carnetine, krom og vitamin B.
  • Rådfør deg med en lege før du starter en fett-tap programmet hvis du ikke har trent i det siste. Hvis du blir svimmel under trening stoppe umiddelbart.