Digidexo.com

De beste appetittdempende midler

De beste appetittdempende midler


For de som prøver å diett, kan det virke som en endeløs kamp mellom sult og ditt ønske om å gå ned i vekt. Mange mennesker søker etter den magiske pillen som vil gjøre sine lyster forsvinne. De beste appetittdempende midler er ikke de dyre kosttilskudd du ofte hører om, de fleste som har ingen vitenskapelig dokumentert effekt. Det er flere trygge, sunne og naturlige elementer du kan konsumere som er blant de beste appetitt suppressants du finner.

Fiber

Det kan virke bakvendt å bruke mat til å undertrykke appetitten, men ved å spise riktig mat, er sjansen stor for at du vil finne deg selv fyldigere og mindre sannsynlig å overstadig spise. Øke fiber inntak kan tjene som en svært effektiv appetitt suppressant. Voksne kvinner bør satse på 25 gram kostfiber per dag, mens menn bør satse på 38 gram om dagen. High-fiber matvarer hjelpe kroppen i å stabilisere blodsukkeret slik at du er mindre sannsynlig å oppleve fall som kan føre til overspising. Helsekost, høy-fiber matvarer inneholder havregryn, epler, bringebær, linser og hel-hvete pasta. Innlemme mer av disse matvarene i kostholdet ditt kan bidra til å redusere appetitten ved å holde deg mettere lenger.

Vann

Vann fungerer som en naturlig appetitt suppressant ved å holde kroppen tilstrekkelig hydrert. Noen ganger kan du feil dehydrering for sult, fører til overforbruk av mat. Å drikke en kopp eller flere av vann før du spiser gjør at du føler fyldigere og mindre tilbøyelige til å spise så mye. Kvinner bør prøve å drikke åtte kopper vann per dag og menn bør satse på 12 kopper. Spre ut vanninntaket i løpet av dagen. Hvis rent vann er vanskelig for deg å mage, kan du prøve å lage en mugge av urtete eller klemme litt sitron, lime eller appelsin skivene i vannet ditt. Ta en vannflaske med deg uansett hvor du går som en påminnelse om å drikke ofte.

Protein

Snacking på matvarer som inneholder mye protein kan ha effekt av appetitt undertrykkelse. De som spiser høy-protein diett rapporterer generelt føler deg mettere lenger, noe som gjør dem mindre sannsynlig å binge eller overspise på sitt neste måltider. Prøv å innlemme proteinrik mat i kostholdet ditt som fettfri yoghurt, små porsjoner av nøtter, laks og kylling uten skinn. Hvis du er vegetarianer, bønner, linser og soyaprodukter kan tjene som gode kilder til protein. Protein hjelpemidler også i bygging av muskel, som hjelpemidler i å brenne fett.