Digidexo.com

Hvordan bygge muskler Før operasjonen

Bygge muskler og styrke før kirurgi kan hjelpe deg å øke din metabolic rate, redusere ditt nivå av kroppsfett, og hjelpe kroppen din være bedre forberedt til å takle de kommende kravene til kirurgi. Selv om økende vekt er ganske enkelt, kan få muskel være litt utfordrende - kunsten er å øke kosten forbruk akkurat nok til å få vekt uten at kroppen din for å få et høyt nivå av uønsket fett i prosessen. Dette oppnås ved å manipulere både mengden og kvaliteten av matvarene du forbruker.

Hvordan bygge muskler Før operasjonen

Bruk en bærbar eller datamaskin fil å skrive ned maten forbruk for en tre-dagers periode før du begynner muskel-økende diett. Dette vil gi deg en god ide om hvor høyt du bør justere kalorier.

Gjennomsnitt ut det totale kaloriforbruket for de tre-dagers periode for å finne ut hvor mange kalorier du spiser per dag. Tilsett 300 til det nummeret for å beregne ditt daglige kalori mål for en muskelbyggende kosthold. Målet ditt under dietten er å konsumere så mange kalorier hver dag, spredt ut over fire eller fem mindre måltider.

bruker det meste av kaloriene (minst 90 prosent) fra rene, naturlige matvarer som vanlig kjøtt, frukt, grønnsaker og naturlig fett kilder som mandler, oljer og avokado. Selv om du prøver å få vekt og spise mer kalorier, dette er ikke en lisens til å treffe din caloric mål på noen måte nødvendig, ettersom forbruket av næringsfattige matvarer som sukker og bearbeidet mat vil være mer sannsynlig å resultere i fett gevinst. Spis rent for å få mest mulig muskler og minst mulig fett, avhengig av bodybuilding stifter som biff og søte poteter, havregryn, protein pulver, kyllingbryst, egg og store mengder grønnsaker.

Vei deg på slutten av hver uke, sikter til en gevinst på minst 1 pund. Hvis du ikke er økende vekt på timeplanen, og du har fulgt dietten nøyaktig, øke det daglige kaloriinntaket med ytterligere 300 kalorier. Derimot, hvis du finner ut at du er økende vekt for raskt, redusere din totale kalorier med 100 eller 200 for å prøve å finne den balansen mellom å maksimere muskel gevinst og minimere fett gevinst.