Digidexo.com

Næringsinnhold Acai Berry Juice

Acai berry juice er tungt annonsert på internett som den rikeste kilden til vitaminer enn noen annen frukt. Fremmet for vekttap og andre helsemessige fordeler, er dette juice hentet fra en liten rød-lilla frukt innfødt til Sentral-og Sør-Amerika.

Historie

Noen ganger referert til som "komplett naturlig mat", acai Berry har eksistert i tusenvis av år, og brukes til medisinske formål. Antioksidant-fruits.com nevner at de gamle Amazonas-indianernes funnet at acai bær kan bidra til å bekjempe infeksjoner, kontrollere prostata utvidelse og beskytte kroppen mot hjerte-relaterte sykdommer.

Funksjoner

I følge en undersøkelse gjort av Alex Schauss og hans kolleger fra AIBMR Life Sciences, inneholder acai berry den høyeste antioksidant verdi i forhold til noen annen frukt eller grønnsak testet til dags dato.

Powersupplements.com avslører at acai Berry har 10 til 30 ganger så mye antocyaner i forhold til rødvin. Det er også rik på sunne Omega 3, ble omega 6 og omega 9, og 19 forskjellige aminosyrer identifisert i frukten. Det er også ca 8 gram protein i hver 100 porsjoner med frukt. Andre vitaminer og mineraler som er identifisert i acai bær er plantesteroler (slik som B-sitosterol, campesterol og sigmasterol), kalium, magnesium, kalsium, sink, kobber, fiber, vitaminene A, B, C og E.

Helse Fordeler

Searchwarp.com bemerker at acai bær kan bidra til å forebygge kreft med sine antioksidantegenskaper. Faktisk er det antatt å være fem ganger kraftigere enn gingko biloba, som er mye brukt i urte terapi produkter.

Potentials

Den næringsinnholdet i den acai Berry har ikke vært fullt oppdaget, noe som betyr at med sin utrolig næringsverdi, og noen av de andre vitaminer og mineraler, gjenstår å bli sett og anerkjent.

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at noen acai berry juice produsenter blander ekte acai berry juice med ekstra juice som guarana sirup og til slutt reduserer næringsinnholdet i acai berry juice. Det er best å få forsyning kun fra autoriserte acai berry juice forhandlere.