Digidexo.com

Hvordan Stopp søvn lammelse

Hvordan Stopp søvn lammelse


Søvnparalyse er en ufarlig søvn problem når det ikke er forbundet med symptomer på narkolepsi eller søvnapné. Også kalt isolerte søvnparalyse, tilstanden er preget av bevissthet om kroppens muskellammelse, eller muskel atonia, under REM-søvn. Noen ganger er dette urovekkende lammelse er ledsaget av drømmeaktige bilder projisert inn i soveplass. Dette hallusinogene bilder kan omfatte følelsen av en inntrenger i soverommet. Ifølge Reseacher J. Allan Cheyne, er 25-30% av befolkningen antas å oppleve søvnparalyse minst én gang i sitt liv. Mange guider eksisterer for å forebygge søvnparalyse, men få diskutere hva de skal gjøre i løpet av møtet. Selv skremmende, kan søvnparalyse stoppes med en kombinasjon av psykiske og fysiske taktikk. Kontrollere frykten er nøkkelen.

Bruksanvisning

•  Før du går til sengs, skriver en uttalelse som "jeg er i søvnparalyse, en naturlig tilstand forårsaket av muskel atonia, og jeg er ikke i fare." Bruk dine egne ord, og huske uttalelsen.

Gjenta din aksept hvis søvnparalyse inntreffer mens det sovner eller når du våkner opp.

Ikke kjemp mot lammelser. Følelser av trykket vil bare forsterke gjennom motstand. I stedet er nøkkelen til å slappe av.

Legg merke til pusten din. Pust i normalt tempo, men med en full inhalerer og puster. Kontrollere pusten din vil bidra til å kontrollere frykten.

Wiggle din tå eller fingeren. Knuger knyttneve er også effektive. REM muskel atonia er ikke perfekt, og ofte ekstremitetene kan flyttes, som kan bryte lammelse helt.

Rop om hjelp. Noen mennesker kan lage korte lyder, hoste, eller stønn i søvnparalyse. Tren dine sovende partner for å vekke deg hvis du gjør en bestemt lyd.

Hvis ingen av disse taktikk arbeid, prøv å gå med strømmen. Hvis du føler at du blir "presset" inn i sengen, bruke viljestyrke til å trekke. Dette kan resultere i å flytte inn i en klar drøm.

Tips og advarsler

  • Søvnparalyse skjer ofte flere ganger i en natt. For å hindre at disse tilbakevendende episoder, gjør 10-15 minutter med moderat trening i hjemmet etter oppvåkning. Nøkkelen er å heve pulsen for en vedvarende og målte tid. Bruk uansett hjem treningsutstyr du har i huset, eller gå trapper. Calisthenics eller yoga er flere gode alternativer.
  • Mens isolert søvnparalyse er ufarlig, kan det være skremmende, provoserende angst og videre søvn fragmentering. Føler seg trygge er den eneste "kur" for de emosjonelle komponentene av søvnparalyse, så har en nær venn telefonnummer på hånden for å ringe. Terapeuter, ministere, og drømmearbeidere er også trent i naturlig søvnparalyse behandling.