Digidexo.com

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?


Cervical foraminal stenose er en smertefull, svekkende lidelse der nervene i ryggmargen er komprimert på grunn av bein spurs og en degenerasjon av plater i nakken, noe som fører til at ryggraden for å begrense. I foraminal stenose, oppstår innsnevring der nervene avslutte ryggsøylen. De sporer stikker inn i ryggmargen, forårsaker smerte, nummenhet i ekstremitetene og balanseproblemer, avhengig av plasseringen av stenosis, og alvorlighetsgraden av cord injury. Det finnes mange forskjellige nivåer av behandling for sykdommen. Trening kan tilby noen lettelse for noen pasienter.

Behandlingstilbud

Kirurgi er ofte anbefalingen for behandling av livmorhals stenose, som det dekomprimeres raskt nerver berørt. Imidlertid kan risikoen forbundet med operasjonen være skremmende for noen mennesker, som velger i stedet å prøve mindre invasive behandlinger.

Behandling av tilstanden er som oftest avhengig av nivået av smerte og uførhet forårsaket av stenosis. Det kan være alt fra fysioterapi og over-the-counter smertestillende midler til kirurgi.

Arbeide med en fysioterapeut kan tilby noen lettelse fra symptomene på livmorhals foraminal stenose, selv om det ikke kan kurere tilstanden, ifølge leger ved Mayo Clinic. Øvelsene foreskrevet vil bidra til å bygge eller strekke musklene i nakken for å hjelpe stabilisere ryggsøylen.

Øvelsene vil vanligvis inneholde strekke nakkemusklene, som kan krampe på grunn av smerten av stenose som kroppen din prøver å finne en komfortabel stilling som å holde hodet. De kan inneholde nakken bøyd, nakke rotasjon og skulder ruller. De vil ikke behandle stenose, men de kan bidra til å avlaste noen av bivirkningene av tilstanden.

Ikke utfør nakke øvelser før du har en diagnose og arbeider med en fysioterapeut som gjør øvelsene feil kan føre til mer skade og smerte.

Advarsel

Hvis du føler noen form for skyting smerte eller plutselig nummenhet mens du gjør nakke øvelser kontakte helsepersonell umiddelbart.