Digidexo.com

Øvelser for håndbevegelser

Øvelser for håndbevegelser


Folk velger å trene musklene i hendene av mange grunner. Alder kan føre til regresjon av håndfunksjon, kan en ulykke føre til en skade i hånden, eller det kan være behov for å bygge hånd styrke. Øvelser for håndbevegelser, når praktisert gjentagelser, kan øke behendighet, stabilitet og utholdenhet.

Table Top

Bordplaten øvelse for håndbevegelser er svært enkel. Bøy armen opp på albuen og strekker hånden med fingrene peker opp som om vinke på en forbipasserende. Å holde håndleddet rett, bøye fingrene på basen felles, slik at den midterste ledd rett. De bøyde fingre skal ligne en bordplate. Slappe av fingrene tilbake inn i den oppadgående posisjon og gjenta bevegelsen.

Denne øvelsen vil ha mest effekt på musklene i ryggen og håndflaten.

Fingertuppen Touch

I dette håndbevegelser mosjon, gjør den enkelte finger en "O" form med tommelen. Åpne hånden bred og strekker seg i fingrene. Fra og med pekefingeren, skape en "O" ved å berøre spissen av fingeren til tuppen av tommelen. Gjenta bevegelse med hver finger, fullt åpne hånd etter at hver av dem. Slapp hånden etter øvelsen er ferdig med hver finger og gjenta.

Denne bevegelsen vil øke fingerferdighet.

Finger Curls

Denne øvelsen kan utføres på tre måter. Den vanskeligste krever at hver finger til å bli krøllet enkeltvis fra enden leddet til basen felles. Den mid-innsats øvelse tillater alle fingrene for å bli bøyd samtidig fra endeskjøtene til basen leddene. For å utføre den enkleste versjon av denne håndbevegelser øvelse, bruker den andre hånden til å bøye hver finger individuelt fra enden leddet til basen felles. Husk alltid å slappe av fingre og hånden etter hver øvelse før du gjentar.

Alle versjoner av denne øvelsen vil hjelpe med finger styrke og bevegelse.

Fan og Curl

Til å begynne viften og curl øvelse for håndbevegelser, forlenge hånd og holde alle finger knokene rett. Spre fingrene så langt fra hverandre som mulig å gjøre en vifteform. Fra denne posisjonen bøy eller krølle fingrene for å danne en knyttet neve. Uncurl fingrene, slapp hånden, og gjenta øvelsen.

Denne bevegelsen vil fungere alle deler av hånden.