Digidexo.com

Hvordan skrive en NIH Grant Proposal

Hvordan skrive en NIH Grant Proposal


Hvis du ønsker å motta et stipend fra National Institutes of Health (NIH), så er det spesifikke retningslinjer du må følge når du skriver søknaden. Det er flere unike fasetter som NIH bruker til å analysere søknader som vektlegges i mindre grad i andre felt. Innsending retningslinjer også forskjellig; i henhold til NIH, gir forslag må være i respons til en spesifikk melding for en NIH midler eren. Du kan følge en steg-for-steg prosess som vil hjelpe deg å skrive en klar NIH søknaden.

Hvordan skrive en NIH Grant Proposal

•  Gjennomgå NIH retningslinjer forslaget. NIH poster de faktorene som den bruker en anmeldelse av søknader på sin hjemmeside. Last ned eller skrive ut disse retningslinjene og lese dem nøye.

Last ned søknaden kit. Ifølge NIH, NIH innlegg søknad kits på sin hjemmeside. Disse pakkene må leses nøye og sendes til NIH akkurat som byrået forespørsler for å unngå avvisning av forslaget.

Analyser prosjektet. Ifølge NIH, gir NIH tilskudd til prosjekter som er unike, intellektuell, faglig strenge, slagkraftige og utført av kvalifiserte forskere. Gjør noen selvanalyse av prosjektet: Hva er denne studien ment å oppnå? Hva vil være virkningen av dette prosjektet eller studere? Hva er mine legitimasjon og kvalifikasjoner? Hva er min konkurranse gjør? Hvilke rutiner bruker vi? Å få en dyp forståelse av disse områdene er avgjørende for å skrive en effektiv NIH forslaget.

Skriv forslaget. Ifølge NIH er den mest relevante faktor i suksessen til forslaget er et godt organisert forskning eller prosjektplan. Du bør kommunisere en klar visjon for hva du har tenkt å gjøre med bevilge penger, og artikulere hvordan dette tilskuddet pengene vil hjelpe til å fremme målet ditt. NIH ber om at forslaget inneholder flere seksjoner. Ifølge NIH, disse delene inkluderer ansikts side, innholdsfortegnelse, hypotese, abstrakt, nøkkelpersonell, detaljert budsjett, personal-rapporten, oversikt budsjett, bakgrunn skisse og personaldata. Gjennomgå NIH retningslinjer for mer informasjon om disse delene.

Har noen vurdere forslaget. For å sikre at du har best mulig forslaget, har noen som er kjent med NIH retningslinjer korrekturlese og vurdere forslaget for kvalitet og overholdelse av NIH retningslinjer.