Digidexo.com

Hvordan avlaste Neck Pain

Hvordan avlaste Neck Pain


Nakkesmerter kan være forårsaket av noe fra å sove i feil posisjon til store medisinske problemer som arbeider med nervesystemet. Kiropraktorer gi lindring ved å justere bein i nakken for å lindre smerter forårsaket av muskelkramper eller andre skader.

Hvordan avlaste Neck Pain

•  Sjekk den nedre og midtre tilbake for å se om det er smerter der også, og for å diagnostisere årsaken til smertene.

•  Sitte pasienten i stående stol som er noe tilbakelent å gjøre pasienten komfortabelt samtidig som tilgang til halsen.

Kjenn huden på baksiden av halsen for eventuelle uregelmessigheter som varme, tørr eller klissete. Endringer i nervesystemet ofte resultere i endringer i huden. Føler for muskler spasmer som er et resultat av nerve forstyrrelser.

Flytt halsen frem og tilbake for å føle hvordan beina beveger seg. Legg merke til om halsen ikke ønsker å slå eller hvilken vei den ikke ønsker å snu.

Plasser en finger på bein som ikke ønsker å flytte og justere ved raskt å trekke pasientens hode og bein i den retningen som viser motstand.

Hint

  • Du skal høre støy med bein justering, men det betyr ikke nødvendigvis at justeringen fant sted. Hvis legen og pasienten føler begge bein trekk, er dette en god indikator på at justering ble gjort.
  • Ikke prøv dette med mindre du er en utdannet kiropraktor. Trening tar vanligvis tre år.
  • Skade på ryggraden kan være dødelig.