Digidexo.com

Topp 10 Symptomer på AIDS

Personer med AIDS eller HIV lider av en rekke forskjellige symptomer. Noen av disse symptomene kan ses på som problemer som oppstår andre problemer heller da å være en symptomer på Aids. De 10 beste symptomer har blitt brutt ned i fem kategorier for å gi deg en bedre forståelse av hva som skjer inne i kroppen.

Mageproblemer

Oppkast og kvalme - Dette er en av de mest irriterende av symptomer som det kan virkelig gjøre personen føler seg helt tappet for ikke å nevne lidelse med en konstant syk følelse. Dette kan bli svært farlig hvis den ikke behandles med en gang som du kan få dehydrert ganske raskt.

Melkesyreacidose - Ordet Acidose betyr at det er for mye syre i kroppen. Dette er forårsaket av en overdreven mengde av melkesyre i kroppen din. Dette symptomet skyldes kroppen din ikke er i stand til å forbrenne syre fort nok. Hvis du lider med dette, vil du mest sannsynlig lider med magesmerter samt oppkast og selv rask pust.

Diarrhea--Dette er også en annen farlig symptom og må tas opp så raskt som mulig, slik at du ikke setter livet ditt i fare.

Prikking eller en brennende i hender og / eller føtter

Dette kan være en irriterende symptom som det kan få deg til å lide med store smerter fra den brennende følelsen. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av nerveskader, men det kan også komme fra medisiner som du tar for AIDS. Noen mennesker selv hevder at har dette problemet med sine lepper og munn.

Nese og munn Issues

Thrush - Dette er en av de mest vanlige symptomer på AIDS. Dette er en infeksjon av munnen og starter når legemet er over-produserer en gjær Candida heter. Mens denne gjæren er naturlig finnes på en persons kropp, kan den komme ut av kontroll og føre til hvite flekker rundt innsiden av munnen så vel som på tungen.

Sinus infeksjoner - Omtrent alle har lidd med en bihulebetennelse på et eller annet tidspunkt i livet sitt, men for de som har AIDS de vil finne at de synes å ha mer problemer med sine bihulene. Det er vanlig å ha gjentatte bihulebetennelse.

Psykiske og fysiske problemer

Fatigue- -Dette symptom går sammen med de samme symptomene som vekttap. Går gjennom slike plagsomme symptomer kan gjøre deg trøtt døgnet rundt. Din energi blir tappet fra alle retninger, så det er viktig å holde tritt med kosttilskudd.

Depresjon - Det er vanlig for folk som lider med AIDS å få trist, men hvis tristhet varer i flere uker, og det er ingen bedring, og personen kan lide med klinisk depresjon. Dette er noe som må tas opp så snart som mulig, slik at det ikke går lenger.

Vekt Issues

Vekttap - På grunn av andre symptomer som kvalme, oppkast og diaré, kan vekttap bli et alvorlig problem. Det er viktig å veie deg regelmessig, slik at du en har din lege arbeidet med deg for å holde deg fra å smelte bort og ble stadig dårligere.

Lipodystrofi - Dette er også kjent som AIDS utseende. Dette er faktisk en tilstand som omfordeler fett i kroppen til andre områder. Den mest tydelige tegnet er nedsunket kinn, mage og nakken blir større, og bena og armene blir tynnere. Dette er ikke en skadelig symptom, men det kan være vanskelig mentalt på personen.