Digidexo.com

Hvordan du rengjør leveren med wheatgrass

Hvordan du rengjør leveren med wheatgrass


Leveren er kroppens viktigste avgiftende organ. Dens funksjon er å behandle og eliminere skadelige og giftige stoffer fra kroppen før de kommer inn i blodbanen og forårsake skade. Disse stoffene kan være alt fra alkohol til narkotika til plantevernmidler på maten vår. Wheatgrass inneholder høye nivåer av aminosyrer og enzymer som naturlig DETOX leveren ved å trekke tungmetaller og avfallsmateriale fra blodet. Wheatgrass åpner også blodårene slik at blodet sirkulerer mer effektivt. Wheatgrass er tilgjengelig fra helsekostbutikker i en rekke former slik som tabletter og pulver, men den mest effektive måten å ta det er i form av frisk saft. Wheatgrass juice tar del av byrden av leveren, slik at det å ta opp på sine rensing funksjoner.

Hvordan du rengjør leveren med wheatgrass

Rensing av leveren med wheatgrass

En kjøpe fersk hvetegress juice fra en pålitelig helsekostbutikk. Velg et merke som er 100 prosent ren og organisk.

Ta 1/8 kopp wheatgrass juice for den første dosen. Konsumere saften første om morgenen på tom mage, og følger umiddelbart med en kopp vann. Vent minst 1/2 time før du spiser noe annet. Hvis du finner ut at vanlig wheatgrass juice er for usmakelig for deg, kan du legge den til 1/8 kopp 100 prosent ren eple eller appelsin juice. Hvis du kan juice din egen eple eller appelsinjuice, gjør det. Ellers må du kjøpe ren, økologisk eple eller appelsin juice. Wheatgrass juice har en svært kraftig rensende effekt, og derfor kan medføre en svak kvalme hvis du tar for mye, for tidlig.

Fortsett med trinn 2 i tre dager.

Øk wheatgrass dose på dag fire ved å legge til et annet 1/8 kopp dose om kvelden, helst på tom mage eller 45 minutter før ditt siste måltid. Hvis du finner ut at å legge om kvelden dosering gjør deg svært kvalm, vente en uke før du prøver det igjen i kveld. Den kvalme effekten er fra rensing av giftstoffer fra systemet.

Fortsett wheatgrass diett så lenge du vil. En daglig dose av hvetegress, for eksempel 1/8 kopp første om morgenen eller om kvelden, bidrar til å holde leveren rent og bygger immunforsvaret.

Hint

  • Innkjøp wheatgrass juice er den enkleste metoden for å skaffe det, men hvis du liker hagearbeid, kan du prøve voksende og juicing din egen. Wheatgrass vokse kits er tilgjengelig på helsekostbutikker eller fra en av de ressursene som er oppført nedenfor. Wheatgrass er trygt for de som har en hvete allergi eller cøliaki.
  • Hvis du er på noen form for medisiner, sjekk med din lege før du starter en wheatgrass rens eller noen form for leveren rens.