Digidexo.com

Vitaminer for gravide

Når du er gravid, trenger du ekstra næringsstoffer både for deg selv og barnet ditt, for eksempel kalsium, som kreves for babyens utvikling av skjelettet, og folsyre, som er avgjørende for å unngå flere misdannelser.

Fordeler

Prenatal vitaminer kan sikre at barnet mottar nok næringsstoffer for å utvikle seg riktig. Moms å være, sammen med deres ufødte barn, krever mer av enkelte næringsstoffer for en sunn graviditet. En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition sier at jerntilskudd gjennom svangerskapet er viktig, spesielt for kvinner som utvikler anemi.

Funksjoner av prenatal kosttilskudd

Prenatal vitaminer vanligvis inneholder mange vitaminer og mineraler som trengs for god generell helse. Moms som skal kreve ekstra kalsium, (for å hindre dem fra å utvikle graviditet induserte hypertensjon) jern (for å forhindre anemi) og folsyre. En studie publisert i Journal of Nutrition uttalt at supplere med folsyre under svangerskapet kan bidra til å forebygge nevralrørsdefekter, primært ryggmargsbrokk og anencephalus.

Time Frame

Hvis du planlegger å ha en familie en dag, bør du begynne å ta prenatal kosttilskudd godt før du blir gravid, siden mange fødselsskader kan oppstå tidlig i en graviditet. Du må sørge for at du får et tilstrekkelig inntak av essensielle næringsstoffer hver dag for en sunn baby og en sunn graviditet.

Metode

Vanligvis er prenatal kosttilskudd best tatt med mye vann eller juice, for å hindre urolig mage. Prøv og unngå å ta kosttilskudd med kaffe, te eller melk, siden disse væsker kan forstyrre næringsopptak.

Forsiktighetsregler

Du bør unngå begynner en vitamin diett uten å snakke med din fødselslege først. Din fødselslege kan hjelpe formulere et supplement diett som er best for deg og babyen din.