Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for genital warts

Kjønnsvorter er små humper vanligvis formet som en blomkål ligger på kjønnsorganene. Warts er forårsaket av humant papillomavirus (HPV) som er en seksuelt overførbar sykdom. The American Journal of Medicine anslår ca 74% av befolkningen er smittet med viruset. Sjokkerende, er dette 3 av hver 4 personer, noe som gjør den til en av de mest utbredte seksuelt overførbare sykdommer i eksistens. Likevel, vil ikke hver person smittet med HPV har genital warts. Men for de som gjør det, kan vortene være en stor kilde til forlegenhet og ubehag. Faget kan også være å ubehagelig å ta opp med en lege, så mange mennesker med genital warts ikke søker hjelp i å bli kvitt problemet. Heldigvis er det mange naturlige behandlinger som kan gjøres i komfort og personvernet ditt eget hjem. Her er noen av de hjem rettsmidler tilgjengelig for behandling av kjønnsvorter.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for genital warts

Hjem rettsmidler for genital warts

•  Lag en kompress av vitamin E olje og knust hvitløk. Sett kompress på vorte (e) og dekselet med en bandasje for å holde det på plass. Dette vil føre til vorte til å falle av.

Bruk en bomullsdott å gni eple cider eddik på vorte (s) to ganger om dagen til den er oppløst.

Påfør tea tree olje en gang om dagen til vorte (e) skorpe over og falle av.

Legg en bit bananskall (skinnsiden ned) på vorte (e) og holder seg med medisinsk tape. Dette vil bli kvitt genital warts i ca ti dager.

Gni hydrogen peroxide på vortene med en bomullspinne flere ganger om dagen inntil warts oppløses.

Hint

  • Spis en diett rik på hvitløk, gulrøtter, og folsyre til ikke bare å bli kvitt dagens kjønnsvorter, men også hindre fremtidige utbrudd.
  • Det er mange topiske kremer og salver som er tilgjengelige for behandling av genitale vorter også.