Digidexo.com

Voksen Diabetes Treatment

Voksen eller type 2-diabetes oppstår når celler utvikler en resistens mot hormonet insulin som styrer nivået av blodglukose eller sukker. For å forhindre komplikasjoner som hjertesykdom og sirkulasjonsproblemer, må pasienter med voksne diabetes kontrollere blodsukkernivået.

Karbohydrater

Når fordøyd, karbohydrater brytes ned til glukose, heve sukker nivåer av pasienter med voksne diabetes. For å minimere disse effektene, må pasientene regne karbohydrater og unngå visse matvarer som hever sine sukker.

Trening

Fysisk aktivitet forbrenner glukose i kroppen, senke blodsukkernivået hos pasienter med voksen diabetes. En øvelse plan som har regelmessig aktivitet som gange eller aerobics er en viktig del av behandlingsplanen.

Overvåking

Voksen diabetes behandling krever overvåking av den konsekvente kroppens blodsukker gjennom bruk av en glukosemåler. For å bruke denne enheten, stikk en pasient en finger, samler en liten blodprøve på et lysbilde som kalles en testing stripe og setter raset i overvåknings maskinen.

Medisinering

Pasienter med voksen diabetes noen ganger ta et medikament kalt glucophage, som begrenser den naturlige produksjonen av glukose i kroppen. Andre injisere insulin for å øke kroppens tilførsel, noe som bidrar til å senke sukker.

Betraktninger

Behandling av voksne diabetes er et samarbeid mellom pasienten og et team av fagfolk, som inkluderer generell praksis leger eller indre, endokrinologer og registrerte dietitians.