Digidexo.com

Hva er en isocaloric Diet?

Hva er en isocaloric Diet?


Den isocaloric kosthold er en moderat-karbohydrat, moderat-fett diett som tillater dieters å spise hva de vil, så lenge de spiser samme mengde karbohydrater, proteiner og fett daglig. Lovende raskt vekttap med minimal muskeltapet, er den isocaloric kosthold populære blant kroppsbyggere.

Hvordan dietten Works

Kosten spise en typisk lav-fett, kalori restriktiv diett har en tendens til å miste muskelmasse sammen med fett. Dette skjer fordi når det ikke er nok karbohydrater er fortært, har kroppen til å gå andre steder, vanligvis til musklene, for å finne de aminosyrene den trenger for å fungere.

I kontrast, ved å redusere karbohydrater og øke fett, gjør at isocaloric kosthold dieters å gå ned i vekt samtidig minimere muskel tap. Som karbohydrater kroppen kan omdanne fett til energi. Imidlertid, i motsetning til karbohydrater, en økning i diettfett fremmer vekttap ved å redusere insulin sekreter. Når insulinnivået er høyt, ikke kroppen ikke lett brenne lagret fett.

Mens det er ingen begrensninger på hva slags mat bør spises på isocaloric kosthold, sunt fett som omega-3 fettsyrer er alltid et bedre valg enn mettet fett. (Se referanser 1 & 2)

Beregninger

Den isocaloric kosthold handler om tall. For å beregne mengden av karbohydrater, proteiner og fett som kreves på isocaloric kosthold, dele ditt daglige kalori behovet ved tre. For eksempel, hvis du spiser 1800 kalorier om dagen, bør 600 av disse kaloriene kommer fra karbohydrater, 600 fra proteiner og 600 fra fett.

Ett gram fett inneholder ni kalorier, en gram karbohydrat inneholder fire kalorier og ett gram protein inneholder fire kalorier. Så i gram, 600 fettkalorier, 600 karbohydrat kalorier og 600 protein kalorier blir 67 gram fett, 150 gram karbohydrater og 150 gram protein.

Bivirkninger

Når du starter isocaloric kosthold, kan dieters føler deg sulten, engstelig og svak. Imidlertid bør disse bivirkningene passere som kroppen tilpasser seg den lavere karbohydratinntak. Husk å alltid konsultere en lege før du starter en ny diett.