Digidexo.com

Hjemmelaget rettsmidler

Hjemmelaget rettsmidler


Når vi blir syke, har vi noen valg. Se en lege, ri av sykdom eller prøve hjem rettsmidler. Oftest mennesker søker hjemmelaget rettsmidler for forkjølelse å gjøre dem føler seg bedre og forhåpentligvis komme over feilen raskere. For en sta kaldt, kan du prøve hver av disse rettsmidler, som er rettet mot å øke ditt eget immunsystem til bekjempelse av sykdommen.

Bruksanvisning

Start hjemme bøte med sitron og honning. Spe sitronsaft i varmt vann. Lemon vitamin C bidrar til å øke kroppens naturlige forsvar. Legg en teskje honning til din drink. For en sterkere middel, legg i en klype cayennepepper. Drikk denne blandingen et par ganger om dagen.

Drikk en bolle med hvitløk suppe. Kok 3 eller 4 fedd hakket, fersk hvitløk. Hvitløk antas å ha mange medisinske egenskaper, inkludert antiseptiske seg. Oljene i hvitløk vil bidra til å åpne opp luftveier. Å drikke denne suppen hjelper flush giftstoffer og redusere feber. Du kan også legge til en gunstig teskje av løk juice.

Lag en drikk av varm ingefær og sukker. Hakk opp ca 10 gram fersk ingefær og kok den i vann. Legg til dette sukkeret. Du kan også velge å legge ingefær i din varm te, hvis du ønsker det. Ingefær er bra for magen og bidrar til å redusere feber.

Bland en halv teskje gurkemeie i et glass varm melk. Dette vil hjelpe til med sår hals i forbindelse med forkjølelse. Drikk dette en gang eller to ganger om dagen. Og hvis du nøye brenne gurkemeie i ren, trygg container, kan du inhalerer røyken til å rydde opp innelukket lomme passasjer.