Digidexo.com

Hvordan å overvinne fortvilelse ved å hjelpe andre

Hvordan å overvinne fortvilelse ved å hjelpe andre


Når du føler deg deprimert, kan du hjelpe deg selv til å føle seg bedre ved å hjelpe andre. Ifølge en artikkel i The Toronto Star, "Allan Luks, som driver forskning for Institutt for Advancement of Health heter det at:« Enhver type godt arbeid vil bringe frivillige positive følelser og holdninger. "Følgende trinn vil hjelpe deg til å vinne fortvilelse ved å hjelpe andre.

Bruksanvisning

Vinne Fortvilelse ved å hjelpe andre

•  Invester tid og energi. Investere mye tid og energi i å hjelpe andre vil ta tankene bort fra din egen tristhet. Med en større innsats av tid og energi, vil du dyrke bedre resultater for deg selv og for de menneskene som du er med på.

Trust at ditt arbeid er å gjøre en forskjell i andres liv. Stol på at de menneskene du er med på blir ekte når de uttrykker takknemlighet. Dette vil tillate deg å vite at du er verdig til kjærlighet og at verden kan bli et bedre sted.

forplikte seg til en holdning som er følelsesmessig til stede og sårbar mens du hjelper andre. Ved å gjøre dette vil du være i stand til å virkelig få kontakt med dem du hjelper og med andre frivillige. Beth Israel Deaconess Medical Center opplyser på sin hjemmeside at når hjelpe andre, "Lindring av depresjon kommer fra den sosiale integreringen av frivillig arbeid."