Digidexo.com

Hvordan øke hemoglobinverdien for å donere blod

Hvordan øke hemoglobinverdien for å donere blod


Med blod forsyninger på et farlig lavt nivå, er det viktig for kvalifiserte blodgivere for å sikre blod donasjoner når det er mulig. Dessverre, men er noen velmenende givere vendt bort fordi deres blodets hemoglobin teller ikke oppfyller minimumsnivået som akseptert av blodgiversentre. Personer som ikke lider av en livstruende sykdom kan gjøre noen kosttilskudd justeringer for å øke deres hemoglobin teller for å møte den 12,5 g / dl Minimumskravet til nivå.

Bruksanvisning

Bekreft tilstanden er ikke alvorlig. Før vi ser på noen av tipsene som er beskrevet nedenfor, sjekk med legen din for å sikre at du ikke har en alvorlig sykdom. Mens tipsene nedenfor er nyttig, har de ikke kurere ukjente sykdommer.

Spis jern rik mat. Matvarer som kjøtt, eggeplommer, fjærfe, grønne bladgrønnsaker, bønner, tørket frukt, hele korn alle har varierende grad av jern. Jo mer jern rik mat, jo bedre er sjansene for å øke hemoglobin teller.

Hold deg unna absorpsjon blokkerer matvarer ved inntak av jern. Matvarer som fiber, kaffe, melk og te kan bremse ned og blokkere opptaket av jern. Hvis du må ha din kopp kaffe om morgenen, prøv å ha jernet kokt egg til lunsj i stedet for frokost.

Ta kosttilskudd. En enkel måte å øke hemoglobin teller er å ta jerntabletter. Vær forsiktig, men noen jern tabletter kan forårsake urolig mage og forstoppelse. Søk etter ikke-constipating jerntilskudd.

Tips og advarsler

  • En frisk person som veier over 110 pounds kan gi blod hver åttende uke. Hvis blodgivning senteret slår deg ned fordi hemoglobin teller ikke oppfyller 12,5 g / dL kravet, ikke bekymre. Implementere tipsene ovenfor, og prøv igjen om et par uker. Hvis hemoglobin teller ikke øker, sørg for å gå til lege for å finne ut hvorfor.