Digidexo.com

Hvordan kjøpe fargede kontaktlinser Online

Terapeutiske, korrigerende eller kosmetiske linser som er plassert på hornhinner i øynene kalles kontaktlinser eller kontakter. Utviklet av Otto Wichterle, en tsjekkisk kjemiker, kontaktlinser tjener samme formål som briller, men i en mer praktisk måte, siden det er lett og nesten usynlig. Moderne kontaktlinser er farget i svak blå for å gjøre dem mer synlig når nedsenket i en rengjøring og lagringsløsning. Noen linser er bevisst farget for å endre fargen på øynene. Mange foretrekker kontaktlinser løpet briller fordi de er mer praktisk og moderne.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Få en synsundersøkelse og en resept med nøyaktige øye målinger om du har problemer med synet. Du kan få en resept for fargede linser, selv om du ikke har problemer med synet.

Samle all relevant informasjon om din optiker før du legger en online bestilling for fargede kontakter, for eksempel legens navn, kontor navn og adresse og telefonnummer. Selskapet selger kontaktlinser online vil trenge disse dataene til å verifisere din resept.

Søk på nettet etter pålitelige selskaper å kjøpe fargede kontaktlinser fra. Hvis du er usikker på selskapets omdømme, velger en merkevare-navnet leverandør som en kontaktlinser produsenten.

Legg merke til de selskapene du har valgt, og begrense utvalget ved å lære mer om selskapets bakgrunn, samt å sammenligne sine priser og kampanjer. Ringe og spørre andre til å bekrefte sin pålitelighet.

Se på selskapets FAQ for ytterligere informasjon på fraktpriser, frakt tid, rabatter, politikk støtter avkastning, ordrestatus sjekking og andre spørsmål.

Velg den leverandøren som tilbyr den beste avtale som passer ditt budsjett.

Bestill fargede kontaktlinser på nettet etter å ha blitt forsikret av selskapets pålitelighet. Verifisere sikkerheten i området ved å se etter hengelåssymbolet som vises på adresselinjen eller et nettsted som starter med "https" før du går inn kredittkortinformasjonen din.

Tips og advarsler

  • Du kan verifisere selskapets pålitelighet ved å kontakte Better Business Bureau. Online kontaktlinse forhandlere som er anerkjente bare selge kontaktlinser med en resept som er mindre enn ett år gammel. De vil også sørge for at din optiker er kontaktet for å bekrefte din nåværende resept. Selskapenes nettsider som ikke gir en FAQ guide eller kontaktinformasjon eller som ikke har sikkerhetsinnstillinger før en kunde kommer hans eller hennes kredittkortinformasjon bør unngås.
  • Ikke kjøp kontaktlinser fra selskaper som hevder at deres produkt passer alle. Ikke prøve seg en annen persons kontaktlinser for å se om du har samme resept.