Digidexo.com

Slik holder du ShapeAlle ønsker å ha en fin figur. selv om de ikke vil innrømme det. Slanke mennesker er mer fleksibel og deres helse er generelt bedre enn overvektige mennesker. Det er ikke vanskelig å holde formen om du vil.

Slik holder du Shape

Matvaner

•  Start hver morgen med et glass vann eller juice tjue minutter før du spiser frokost. Du vil føle deg mett når du setter deg ned for å spise, og kroppen din vil lades fra drikke.

Ha en god frokost med gode komplekse karbohydrater, som for eksempel havregryn eller kasha, for å tilfredsstille din sult og gi deg energi gjennom hele dagen. Legg en teskje olivenolje for sunt fett. Spis sakte og bare nok til å føle full.

Prøv å spise en lettere mat med et protein for lunsj, for eksempel en salat med skiver kylling eller fisk. Hvis du bestiller noe tungt, spise i moderate mengder. Ha en pizzabit i stedet for to eller spise bare halve tallerken med pasta. Bestill en velsmakende, fargerike frukt til dessert.

Unngå å spise et tungt måltid til middag. Ha en lav-fett protein, som uten skinn herbed kylling og masse grønnsaker. Hvis du har vin til middag, holde det til ett glass. Hold dessert deler små, med mindre din ha frukt.

Aktivitet

Gå ut for kort strøm går minst to ganger om dagen. Det kan høres umulig, men du kan regne shopping som en tur. Hold den samme, rask gangfart hele. Gå med et formål som om du alltid er i en hast. Bruke lunsjpausen til å ta en kort spasertur; Dette vil kutte ned på spisingen din tid.

Bruk ledige stunder til å strekke kroppen din. Strekk oppover, bevege hendene over hodet. Sirkel armene ned mot høyre side, og mot din venstre side.

Jump flere ganger. Strekke føttene. Bevege hoftene til høyre og til venstre. Prøv å berøre bakken og strekke hendene oppover og bakover flere ganger.

Avslutt treningen med treg, avslappet pust. Du kan gjøre dette hvor som helst.

Ta en avslappet spasertur før du sover. Du vil brenne kalorier og sove bedre.

Hint

  • Når du føler deg sulten, ikke snack på søtsaker eller fast food. Sakte drikke et halvt glass lettmelk.