Digidexo.com

Kinesisk medisin behandling for diabetes

Kinesisk medisin dateres tilbake til mer enn 2000 år siden, og selv om tonnevis av ny forskning har blitt utført av kinesiske leger, har de grunnleggende ideene bak kinesisk medisin ikke endret.

I USA alene, 600.000 nye tilfeller av type 2 diabetes, som er forårsaket hovedsaklig av miljøfaktorer, er diagnostisert hvert år. Men fordi kineserne har vært å studere diabetes så lenge, de har en dyp forståelse av tilstanden. Selv i 100 f.Kr., "xiaoke", som en gang var begrepet for å beskrive diabetes, er nevnt i medisinske skrifter.

Diagnose

Kineserne definerer diabetes som en mangel i yin og mangel på Qi, som oversettes til vital energi, derfor forårsaker en utilbørlig balanse mellom yin og yang. Kineserne skille de ulike typene diabetes inn i tre semestre: øvre, midtre og nedre xiao-ke. Den øverste er forårsaket av tørst, noe som påvirker lungene; midten er forårsaket av ekstrem sult, noe som påvirker magen; den nederste er forårsaket av overdreven urin, noe som påvirker nyrene. Disse typer diabetes er forårsaket av en feil kosthold, følelsesmessige forstyrrelser eller en mangel på yin. Årsaken vil bestemme behandlingsforløpet.

Behandling

Leger som praktiserer kinesisk medisin har mer tid til å tilbringe med hver pasient enn vestlige leger, ifølge Institutt for tradisjonell medisin og forebyggende helsetjenester. Derfor er disse legene har mulighet til å diskutere kosthold, daglige aktiviteter, trening, søvnmønster, stressnivå og andre faktorer som spiller en rolle i å diagnostisere en behandling for hver pasient spesifikke tilfelle av diabetes. Behandlingen vil mest sannsynlig være en urt tablett eller akupunktur. Endringer i kostholdet eller meditasjon brukes også noen ganger.

Urter

Tjue forskjellige urter brukes for behandling av diabetes, men disse urter er brukt i en rekke kombinasjoner, avhengig av den konkrete saken. For eksempel, er en person med lav insulinnivået, men som fortsatt er i stand til å produsere insulin kan få en tablett med urter Astragalus, Polygonatum, Trichosanthes rot, pseudostellaria og rehmannia.

Den Kuancheng Institute of Diabetes i Kina gjennomført en forskningsstudie i 1989, med 33 pasienter gitt urte kosttilskudd for å behandle sin diabetes. Av disse 33 pasienter, 28 viste bedring.

Tradisjonelle vestlige medisin og kinesiske urter sammen kunne redusere en persons blod sukker for mye eller for fort. Urter bør tilsettes gradvis, og når de sparke i, bør tillate en reduksjon i mengden av vestlig medisin nødvendig.

Akupunktur

Akupunktur er den andre formen for kinesisk medisin som brukes til å behandle diabetes. Nålene er plassert i opp til 30 forskjellige steder på kroppen for å avlaste spenninger og tillater Qi energi til å strømme naturlig. Nålene er enten manipuleres manuelt eller med en svak elektrisk strøm, og hver nål forblir på plass i 10 til 30 minutter. Seks til fjorten økter er nødvendig, og deretter tune-ups kan anbefales hvert halvår etter det.

På Kuancheng Institute of Diabetes, ble to grupper av 38 deltakere separert og gitt samme behandling og kosthold, bortsett fra én gruppe fikk akupunktur i 20 forskjellige områder. Bare tre personer i akupunkturgruppen på 38 viste ingen tegn til bedring. Alle de andre i gruppen forbedret.