Digidexo.com

Hvordan behandle Hypersomni

Hvordan behandle Hypersomni


Hypersomni er en søvnforstyrrelse som kan ha negativ innvirkning på livet ditt hvis den forblir ubehandlet. En person som lider av hypersomni vil føle seg trøtt hele dagen, noen ganger på det verst tenkelige ganger, blant annet mens på jobb og kjøring. Etter at du har mottatt en hypersomni diagnose fra legen din, kan du finne ut en måte å behandle tilstanden.

Bruksanvisning

•  Arbeid med legen din for å behandle hypersomni. Du bør ikke prøve noen form for behandling uten å diskutere det med henne først.

behandle den underliggende årsaken til hypersomni. En alternativ medisiner bør være foreskrevet hvis en ny resept forårsaker hypersomni. Vekttap kan også være en annen anbefaling gjort av en lege.

Eliminer alkohol og koffein fra kostholdet ditt. Disse stoffene kan føre til, og også forverre hypersomni. Ulovlig bruk av narkotika må også stoppe hvis du lider av hypersomni.

Få en resept fra legen din. Sentralstimulerende midler eller antidepressiva kan være foreskrevet av legen din for å behandle søvnforstyrrelse. Provigil og Ritalin har begge fått til lider av hypersomni.

Sett opp en vanlig søvn tidsplan. Regulert søvn planen kan bidra til å lindre symptomene på hypersomni. Gå til sengs tidlig og sette opp en beroligende ritual på forhånd, som et varmt bad, for å hjelpe deg å sove bedre.

Tips og advarsler

  • Et sunt kosthold og trening kan også hjelpe pasienter som lider av hypersomni. Daglig mosjon og sunn mat valg kan forbedre en persons energinivå.
  • Unngå å kjøre hvis du opplever symptomer på hypersomni. Kjøring mens veldig sliten kan føre til en alvorlig bilulykke.