Digidexo.com

Hva er fordelene med Biofeedback?

Mens noen mennesker fortsetter å avfeie biofeedback som pseudo-medisin, har det vist seg å være et reelt alternativ terapi for en rekke forhold. Ideen bak denne behandlingen er å gi deg muligheten til å ta kontroll over kroppen din. Det er en tankene over saken terapi som lar deg kontrollere visse aspekter av din fysiske velvære for en positiv effekt på ulike lidelser, tilstander og sykdommer.

Kutter Medisinering Need

Siden biofeedback er laget for å hjelpe deg å kontrollere ulike aspekter av kroppen din, kan det hjelpe deg å eliminere behovet for noen medisiner, eller i det minste redusere avhengigheten av dem. Et eksempel kan være astma. Hvis du lære å kontrollere dine symptomer før de kommer ut av kontroll, reduserer du behovet for en inhalator.

Reduserer kostnader

Ved å lære biofeedback teknikker og kontrollere symptomer på eventuelle plager som du kan lide, kan du kutte dine medisinske kostnader betraktelig. Det avhenger av hva slags medisiner eller behandlinger du rutinemessig krever, men biofeedback er sikkert mye billigere enn mange andre behandlingstyper.

Bidrar til å styre en rekke forhold

En annen fordel med biofeedback er evnen til å kontrollere symptomer på mange forhold eller i det minste begynt å forstå kroppens varselsignaler for dem - som epilepsi og astma - slik at du kan sette deg i en trygg posisjon. Andre forhold som biofeedback kan brukes til å kontrollere inkluderer IBS, smerter i korsryggen, høyt blodtrykk, forstoppelse, kjemoterapi relaterte magesyke, hodepine og Raynauds sykdom.

Her kan du kontrollere kroppsfunksjoner

Biofeedback kan også tillate deg å kontrollere ulike kroppsfunksjoner og prosesser. Det er faktisk din kontroll over disse systemene som hjelper i vedlikehold av de forholdene som er skissert ovenfor. Disse prosesser omfatter puls, kroppstemperatur, blodtrykk, spenning, mental aktivitet, og svetting.

Gir et behandlingsalternativ

For mange mennesker, fungerer biofeedback som et alternativ behandling når andre mer konvensjonelle behandlingsmetoder ikke har fungert. Og mens det sannsynligvis ikke vil kurere en tilstand, har biofeedback vist seg å bidra til å håndtere smerte, lindrer stress og forbedre livskvaliteten.