Digidexo.com

Fordeler med Honey og eddik å avlaste Stivhet

Ingen kur finnes for personer som lider av revmatoid artritt eller leddstivhet. Og de fleste mennesker med leddgikt ta medisiner for å hjelpe dem å håndtere sine smertefull tilstand. Men noen naturlige løsninger eksisterer også som kan bidra til å redusere stivheten opplevd fra reumatoid artritt, så vel som den kan forårsake betennelse. Disse naturlige rettsmidler er honning (bee gift, for å være nøyaktig) og eple cider eddik.

Leddgikt og Stivhet

Revmatoid artritt er en årsak til stivhet i kroppen leddene, og det oppstår når kroppens immunsystem (hvite blodlegemer) begynne å angripe bein-joint fôr. Dette fører til betennelse og påfølgende beinleddstivhet. Andre typer av artritt som fører til stivhet (osteoartritt og gikt) oppstå på grunn av brusk forringelse rundt leddene eller en oppbygging av urinsyre i leddene, respektivt. I tillegg til foreskrevne medisiner, er noen kosttilskudd elementer anses nyttig for å redusere leddstivhet.

Honning

Det er mange næringsverdi egenskaper til honning, inkludert dens evne til å tilveiebringe rask energi som et naturlig karbohydrat. Men evnen til honning (med sin bee gift) for å redusere betennelse i våre bein ledd er fordelen mest verdifulle for dem som lider av revmatoid artritt. Dette bee gift kan også hindre smitte, ifølge online nettsted benefits-of-honey.com.

Bee Venom og Betennelse

Høsten 2002 Ohio University College of Osteopathic Medicine publiserte sine funn om fordelene ved bee gift for dem som lider av leddgikt. Dr. Modrvakowski og Harry Schutte utført testing på lab rotter for å avgjøre gyldigheten av bie gift i å redusere betennelse. Resultatene viste at ben-leddbetennelse (i det minste i dyr) kan reduseres betydelig ved bruk av bee venom.

Stivhet og Betennelse

Når inflammasjon er redusert, blir stivheten reduseres også. Og Ohio University studie hypotese at bee gift lykkes i å redusere betennelse ved å redusere kroppens produksjon av interleukin-en kjemisk budbringer i kroppen som er ansvarlig for å tegne hvite blodceller (betennelsesceller) til deler av kroppen som er potensielt infisert.

Eddik Pektin og toksiner

Men honning ikke ut til å være den eneste matvaren som kan være nyttig for å redusere stivhet; eple cider eddik synes å være nyttig også. Ifølge den elektroniske nettstedet naturalnews.com, eple pektin i eple cider eddik bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen, noe som reduserer deres oppbygging i bein ledd.

Eddik Acid og fordøyelse

Ifølge naturalnews.com, syre som finnes i eple cider eddik hjelpemidler kroppens fordøyelsesprosessen. Dette hjelper oss til å absorbere nødvendige næringsstoffer og unngå mineralmangel oppleves av de med leddgikt, og dermed redusere stivhet som følge av slike mangler.