Digidexo.com

Barnas laktosefrie dietter

Barnas laktosefrie dietter


En person som er laktoseintolerante kan ikke absorbere laktat, sukker som finnes i melk og andre meieriprodukter. Det ufordøyde laktat gjærer i magen, forårsaker smerte, oppblåsthet og diaré. Laktoseintoleranse eliminerer fra kostholdet de viktigste kildene til kalsium, som er viktig for utvikling av sterke bein. Barn som er laktose intolerant, men kan fortsatt skaffe tilstrekkelige mengder kalsium fra en nøye kontrollert diett.

Melk Alternatives

De fleste dagligvarebutikker bære laktosefrie melk eller melke alternativer, for eksempel soyamelk, rismelk eller mandelmelk. Se etter produkter som er beriket med kalsium. Disse melke alternativer kan brukes som en drikk eller på korn. Frosne desserter laget av soyamelk, rismelk eller mandelmelk gir også kalsium.

Ernæring / Kalsium Drinks

Selskaper er nå å gjøre noen energi eller ernæring drikker med en soya base. Noen befestet appelsin juice har 165 milligram kalsium per halv kopp. Protein pulver er nå også laget fra soya, ris og til og med hamp. Noen av disse pulver er nesten smakløst, slik at du kan blande dem med frukt til å lage forskjellige typer smoothies eller rister.

Kalsium rik mat

En kopp soya har 319 mg kalsium og er ganske allsidig. Du kan kjøpe soya som melk, tofu, tempeh og miso. Noen vegetariske burgere og pølser er også laget med soya, noe som gjør det til en enkel tillegg til et barns kosthold. Grønne grønnsaker, inkludert nepe greener, bok choy, grønnkål og brokkoli, har store mengder kalsium. Noen oster som har et lavt laktose count-sveitserost, moden cheddar ost og cottage cheese-er rike på kalsium.

Kalsiumtilskudd

Barn bør få mellom 800 og 1300 milligram kalsium per dag. Hvis barnet ditt ikke får den nødvendige kalsium gjennom kosten hennes, legge en daglig organisk kalsium supplement. Velg kalsium som er lett oppløst og unngå å ta det med syreblokkere. Hvis barnet ditt er også supplere med jern, gi henne et kalsiumtilskudd to timer før eller etter jern supplement. Ikke bland de to sammen.