Digidexo.com

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett


Vann er så viktig at du skulle dø i så lite som et par dager hvis du ble fratatt denne væsken. Tillegg til å holde deg i live, vannet beveger avfall ut av kroppen din, og ved å gjøre så det hjelpemidler i forebygging av uregelmessigheter, eller forstoppelse. Når du er på et høyt fiber diett, trenger du mer vann enn vanlig for å holde fiber beveger seg gjennom tarmen. Heldigvis, inkludert vann med en høy fiber diett forekommer naturlig som en del av å opprettholde en velbalansert diett.

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett

•  Drikk vann med måltider og i løpet av en dag. Den enkleste måte å inkludere vann med høyt fiber diett er å drikke det fra et glass, flaske, krus, eller annen type drikk holderen. Betty Greer, PhD., RD, professor ved University of Tennessee Extension sier menn krever 12 kopper vann om dagen og kvinner krever ni. Kjøpe smakstilsatt vann hvis du finner rent vann usmakelig, eller klem litt sitron eller lime juice i vannet for spiselig smaken.

Spis mye frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker har et høyt vanninnhold. Noen er laget av mer enn 80 prosent vann. Utmerket valg inkluderer salat, vannmelon, brokkoli, grapefrukt, appelsin juice, gulrøtter og epler. Spis supper som inneholder grønnsaker for mer vann i kosten. Supper som inneholder grønnsaker forsyne deg med vann fra suppen, pluss vann fra grønnsakene. Grønnsaker er også en god kilde til fiber.

Spis kornprodukter. Få vann med fiber fra ris. Kokt ris inneholder begge, og ½ kopp dette kornet er 69 prosent vann. Også spiser kokt pasta. En halv kopp av dette korn mat består av 66 prosent vann. Du kan få vann fra hele hvete brød og bagels, også. En skive grovbrød er 38 prosent vann. En halv bagel er 29 prosent vann.

Konsumere cottage cheese og yoghurt. Ostemasse og yoghurt er høy i vanninnhold. For å inkludere vann med høyt fiber, har frisk frukt med disse melkeprodukter. Bland bær inn cottage cheese eller yoghurt, eller har et eple med det ene av disse to matvarer. En halv kopp cottage cheese er 79 prosent vann og en kopp yoghurt er 75 prosent vann. En medium eple er 84 prosent vann.

Inkluder tunfisk, fjærkre og kjøtt i kosten. Tunfisk er 70 prosent vann per 3 oz servering, stekt kylling er 65 prosent vann per 3 oz servering og stekt fettfri biff er 64 prosent vann per 3 oz servering. Spis en bakt potet med disse proteinrik mat for fiber og vann. En medium bakt potet er 71 prosent vann.