Digidexo.com

Hvordan rense det menneskelige øret Canal

Hvordan rense det menneskelige øret Canal


Ørene blir påvirket når voks festes til de små hår i kanalen. Voks buildup er ubehagelig og forårsaker problemer med ørene. Foruten å rense det ytre øret, vanning kanalen fjerner bygget opp voks. Vanning utføres ved å plassere vann inn i kanalen med en liten mengde trykk for å skylle ut voks.

Hvordan rense det menneskelige øret Canal

•  Fyll sprøyten med varmt vann. Trykk ned sprøytestempelet, legg den i en kopp med vann og trekk ut stempelet for å trekke vann inn i sprøyten. Siden mer vann kan være nødvendig å plassere en kopp vann i nærheten som kan brukes til å etterfylle.

•  Plasser en liten avfallsbeholder mot siden av halsen, like under øret. Et håndkle bør brukes til å beskytte skulderen. Bøy hodet litt forover og til den motsatte side av øret som blir renset. Dette vil tillate vannet å reise gjennom kanalen på den beste vinkelen for å effektivt fjerne voks.

Rett sprøyte mot øregangen. Trå sprøyten er stempelet for å sakte presse vann inn i øregangen. Fortsette å legge press på sprøyten i et jevnt tempo mens vannet renner ut i beholderen.

Tørk øret helt med et håndkle. Holde øret tørr er viktig for å forhindre infeksjon. Små dråper av rensevæske kan være plassert i kanalen for å sikre at det ikke forblir fuktig.

Hint

  • Bruk varmt vann for å rense øregangen. Varmt vann vil bidra til å løse opp voks og også forhindre ubehag mens vanning.
  • Ikke forsøk å skylle øret hvis du har en sprukket trommehinne. Dette kan føre til ytterligere skader.