Digidexo.com

Ernæring plan for å utvikle Abs

Ernæring plan for å utvikle Abs


I en verden av fitness, six-pack abs er den ultimate markør for en meislet kroppsbygning. Men å få mage definisjon handler ikke bare om hva som skjer i gym --- det handler også om hva som skjer på kjøkkenet. Uten riktig ernæring plan for å eliminere magen fett, vil ikke mengden crunches eller skrå vendinger gi synlige magemuskler. Enten målet ditt er en tonet mage eller rislende six-pack, som følge av riktig kosthold er nøkkelen.

Protein

Utvikle din abs innebærer å miste kroppsfett samtidig bevare muskel --- og ingenting hjelper denne prosessen mer enn protein. Ifølge Vince delmonte, personlig trener og forfatter av "No-Nonsense 6 Pack," protein betyr mer enn hjelpe deg å bygge en muskuløs midsection: Det også holder deg mett lenger enn karbohydrater gjør, og det er den minst sannsynlige av alle makro næringsstoffer for å ende opp lagres som kroppsfett. For å dra nytte av protein, senter din diett på magre kilder som tunfisk, skinn kylling bryst, lav-fett cottage cheese, eggehviter og redusert fett melk.

Karbohydrater

Karbohydrater er kroppens primære energikilde, men når det gjelder å utvikle din abs, visse kilder er bedre enn andre. Raffinerte karbohydrater --- spesielt hvitt mel og sukker --- tendens til å være lite næringsstoffer, men høy i kalorier, noe som bidrar til fett gevinst og gjør deg mer utsatt for overspising. Å miste nok kroppsfett å avsløre din abs, stokk med minimalt bearbeidet komplekse karbohydrater: havregryn, brun ris, hel-hvete brød og hele korn korn. Frukt og grønnsaker er også sunne kilder til karbohydrater for å inkludere i ernæring plan. Unngå hermetisert frukt pakket i sukkerholdige sirup, og være skeptisk til grønnsaker tilberedt med høy-kalori sauser eller marinader.

Fett

Selv om fett er det mest kaloririke makronæringsstoffet, det holder også deg mett lenger enn karbohydrater eller protein gjør, slik at du er mindre sannsynlig å gi etter for slankeødeleggende cravings. Å miste kroppsfett og avsløre din abs, komponere 20 til 30 prosent av hvert måltid med "sunn" enumettet og flerumettet fett: olivenolje, mandler, linfrø olje, fiskeolje og avokado.

Natrium

Salt er beryktet for å forårsake kroppen din til å beholde "subcutaneous væsker" --- en effekt bedre kjent som vann oppbevaring. Selv om du kommer til en lav nok kroppsfett nivå for å se dine magemuskler, for mye natrium kan føre til oppblåsthet, skjule din muskeldefinisjon og bekjempe din fremgang. Begrense forbruket av high-natrium matvarer som chips, hermetisk mat, popcorn, gatekjøkken og salte krydder. I stedet for å legge bordsalt til maten, anbefaler autorisert trener Herve Duchemin bruke hvitløk, hot saus, pepper og flavorful krydder.

Vann

Ingen abdominal-definere ernæring plan ville være komplett uten vann - og mye av det. Vann holder deg hydrert, rødming avfall ut av systemet og sikre alle kroppens funksjoner kjøre jevnt --- inkludert stoffskiftet, slik at du effektivt kan forbrenne fett. Det hjelper også kvitte kroppen for overflødig natrium slik at abs ikke forblir skjult under et oppsvulmet lag av vev. Åtte glass vann om dagen er standard anbefaling, men når du utvikler abs, mål for en gallon. Utstyr deg med en vannflaske og nippe hele dagen lang.

Måltid Timing

Hvor ofte du spiser er også en integrert del av å utvikle dine magemuskler. Snarere enn å holde seg med de vanlige tre måltider om dagen, delt opp matforbruket i fem eller seks mikro måltider. Hyppig spising holder sulten i sjakk, og det også lar kroppen brenne energi mer effektivt. Ved å spise flere mindre måltider, vil du ikke bli å lagre fett fra de overflødige kalorier i en super-size måltid. Resultatet er redusert kroppsfett og større abdominal definisjon.