Digidexo.com

Slik reparerer binyrene Naturligvis

Selv om det ikke er en umiddelbar metode for å gjenopprette binyrene energireserver, vil flere måneder med behandling med visse urter og vitaminer forsikre deg om en større payoff enn hvis det utføres med medisiner eller over-the-counter forberedelser. Bruken av adaptogenic urter er en utmerket måte å revitalisere drenert og used binyrene, og det er naturlig. Adaptogenic urter er de som etablerer en balanse, automatisk korrigere nivåene av "høyder" og "nedturer" uten å endre noen nivåer som allerede er normal.

Slik reparerer binyrene Naturligvis

Viktige Urter

Cordyceps sinensis, også kalt "gravemaskin sopp," er en soppekstrakt som roer deg ned, hjelper deg å sove, senker Bood trykket og hjelper med impotens. Det forbedrer energi og er tatt av OL-utøverne. Ta 300-400 mg. daglig, to ganger daglig.

Rosenrot er en urt fra Sibir som beroliger, beskytter hjertet, letter depresjon og forbedrer arbeidsprestasjoner. Denne urten slår også tretthet og hjelper deg å sove bedre. Ta 50-100 mg. en dag.

Ashwagndha, også kalt indisk ginseng og "vinter kirsebær" er en ayurvedisk urt fra India som hjelper søvn, reduserer angst, rastløshet og søvnløshet, og letter leddgikt smerter og betennelser. Studier viser det kan øke thyroid funksjon og kontrollere blodsukker og kolesterol. Ta 440-550 mg. en dag.

B5 eller Pantethine er den perfekte B-vitamin fordi det fungerer spesielt for adrenal helse, forebygge smitte, normal kolesterol og overvinne tretthet, mens lave nivåer av B5 kan forårsake utmattelse, lav appetitt, brennende hender og føtter og håravfall. Ta 500-1000 mg. en dag.

Magnesium chelate er et nødvendig næringsstoff for produksjon adrenal hormaones og bekjempe tretthet. Disse typer av magnesium er lettere å absorbere og lettere på magen. Magnesium chlate eller glycinate er også bra for leggkramper, depresjon og fybromalgia smerte .. For mye magnesium kan føre til diaré, spesielt sulfat eller citrate skjemaet. Prøv 200-330 mg. en dag.

DHEA er steroid som viser en mangel på trøtthet, så ta et supplement kan øke energinivået, men det er viktig å ha nivåer testet før du tar denne spesielle supplement fordi det gnister produksjon av østrogen og testosteron. Ta 50-100 mg. en dag.

R-Lipoic syre er super antioksidant som hjelper mitochodndria, cellens motor, gir energi. Det hjelper også blodsukkeret imbalace, plantevernmidler eksponering, og periphal nevropati smerte. Ta 100-200 mg. hver morgen.

Essen fettsyrer er fiskeoljer som inneholder esssential fettsyrene EPA / DHA som bidrar til å redusere betennelse og smerte. Ta 1000 mg. to ganger om dagen.

Til tross for våre beste anstrengelser, er noe stress i våre liv uunngåelig. Fremgangsmåte destressing definerer effekten av å redusere stress, og hvor kroppen håndtere det. Husk å få nok søvn, slappe av mer, ta en morsom film, se på en solnedgang eller få en massasje. Noe som gir næring til ånd hjelper lette trøtthet, men turer i naturen, trening, meditasjon og hobbyer er gode måter å dekomprimere og energize sjelen. Riktig kosttilskudd og effektive destressing teknikker vil bidra til å styrke sin kapasitet binyrene trygt og effektivt.

Hint

  • Pass på at vitaminer og urter er av fineste kvalitet. Trening er en velprøvd regenerator på alle nivåer, så sørg for at du tar deg tid til å finne en passende treningsprogram.
  • Pass på å få nok hvile. Setter kroppen din gjennom en allerede stressende tilstand uten tilstrekkelig hvile er sikker på å ha negative virkninger på kropp, sinn og sjel. Binyrene, energi og humør alle lide en kraftig slag uten tilstrekkelig søvn.