Digidexo.com

Hvordan Fake en sykdom

Hvordan Fake en sykdom


Faking en sykdom kan få deg ut av arbeid, skole eller sosiale forpliktelser som du ikke ønsker å utføre. Du kan også forfalske en sykdom som et middel til å få litt oppmerksomhet. Trikset er å ikke bruke denne taktikken for ofte, eller du kan bli stemplet som en hypokonder - eller, enda verre, du kan overbevise folk rundt deg at du har en fryktelig, dødelig sykdom.

Hvordan Fake en sykdom

•  Ikke vær konkret om din sykdom. En vag tilnærming vil gjøre sykdommen din mer troverdig. For eksempel, i stedet for å hevde å ha en stikkende smerter i magen, bør du rett og slett si at magen din ikke føler seg vel. Hvis du får for spesifikk i dine påstander, kan du ende opp med å bli diagnostisert av menneskene rundt deg eller å ha medisiner tvunget på deg. Å ta unødvendige medisiner kan faktisk gjøre deg syk.

Ikke gjør noen krav du kan ikke sikkerhetskopiere. Ikke fortell dine familiemedlemmer du har en høy feber hvis en touch til pannen kan bevise din temperatur er greit. Ikke fortell sjefen din du har elveblest over hele kroppen hvis det er en sjanse for at hun kunne dukke opp på døren din og oppdage at det ikke er noen elveblest i det hele tatt. Hold "sykdom" et internt fenomen.

Demonstrer hvor sliten du er. Sykdom vanligvis gjør folk føler seg trøtt, så sørg for å formidle dette til folk rundt deg. Kommentarer som "Wow, jeg kan ikke tro hvor sliten jeg er" eller "Jeg vil bare sove denne sykdommen off" er en god idé. Hvis gitt muligheten, ta til sengs og få litt søvn; dette vil demonstrere for folk rundt deg at du faktisk er sliten.

Ikke gå over. Folk er mye mer sannsynlig å tro sykdommen hvis de ikke er blindet av din melodramatisk ytelse. Husk at alle går gjennom sykdom en gang i blant, slik at folk er mye mer sannsynlig å tro deg og gi deg sympati hvis du reagerer i en normal og naturlig måte å din ment sykdom.

Lov flau at du har blitt syk, og be om unnskyldning til menneskene rundt deg for bryet det har forårsaket for alle.

Hint

  • Hold deg unna ligne symptomer på faktiske sykdommer.
  • Ikke fake sykdommer for ofte; på annen måte. folk vil ikke tro deg når du faktisk er syk.