Digidexo.com

Colics Naturist Behandlinger

Kolikk er en smerte i magen som kan føles som kramper. Det forekommer hos spedbarn mellom de første ukene til fire måneder av en babyens liv. Kolikk symptomer vanligvis ikke vedvare etter seks måneder. Det er ofte vanskelig for foreldre å forstå at et spedbarn kan uttrykke at hun har kolikk symptomer. Det er noen naturlig rettsmidler du kan prøve å lette barnets kolikk.

Symptomer og årsaker

Når en baby har kolikk, kan det være en stressende tid for både nyfødte og hans foreldre. Det kan være flere årsaker til kolikk hos spedbarn. En nyfødt fordøyelsessystem er å lære hvordan å fungere og fordøye mat. Ammende mødre kan ha spist mat med visse allergener og kjemikalier som barnets kropp reagerer.

Symptomene kan ofte holde deg sent på kvelden med følelser av bekymring, frustrasjon og følelsen utilstrekkelig. Dette kan være den verste smerten som et spedbarn har følt på dette punktet, som kan forandre et barns normal reaksjon. Gråter for timer av gangen, urolighet og gass er de vanligste symptomene. Disse symptomene kan ligne symptomer på andre sykdommer. Ta barnet til legen sin for å få en riktig diagnose.

Behandlinger

Det er flere trygge, naturlige rettsmidler for å bidra til å lette symptomene på kolikk. Kolikk rolig Gripe Vann er det eneste homøopatisk middel på markedet. Denne formelen fungerer umiddelbart å avlaste et spedbarn kolikk symptomer som oppblåsthet, kramper, hikke, press eller sure oppstøt. Dette homøopatisk formelen fungerer for å lindre nye symptomer som kan oppstå når et spedbarn blir introdusert til nye matvarer.

Det er andre kosttilskudd på markedet for å behandle kolikk, men de er ennå ikke FDA-godkjente og kan ikke være så effektiv som kolikk rolig Gripe Water.

Natriumbikarbonat, også kjent som natron, kan være nyttig å roe pH i et barns magen, som kan forårsake acid reflux. Den alkali i natron reagerer på babyens magesyre. Det kan være alvorlige bivirkninger til å gi dette midlet til babyen din, men slik som en ubalanse i spedbarnets elektrolytter. Det er veldig viktig å snakke med ditt barns barnelege for å lære riktig dosering og for å sikre at dette produktet er riktig for din baby. Ikke bruk dette midlet lenger enn to uker.

Du kan bruke visse essensielle oljer og ekstrakter, som fedd olje, dill olje, ingefær ekstrakt og fennikel ekstrakt, eksternt gjennom inhalasjon av duft å roe symptomer på kolikk. Det kan være bivirkninger forbundet med den interne bruken av essensielle oljer, så det er best å ha en barnelege anbefaling av bruk.