Digidexo.com

Dental Verktøy og instrumenter

Dental Verktøy og instrumenter


Tannleger bruker mange verktøy og virkemidler for å sikre munnen din er ren og sunn. Ny forskning tyder på at tannleger kan identifisere helseproblemer som påvirker hele kroppen fra å se på tennene og tannkjøttet. Det er at du besøker tannlegen regelmessig for å opprettholde din generelle helse. Roe ned nervene og angst før stepping i din tannlegekontor ved å lære om tann verktøy og utstyr.

Tang

I likhet med pinsett i utseende, tang ofte hjelpe til tanntrekking. Den rustfritt stål instrument består av håndtak og en tang-lignende spissen hjelper tannlegen grep tannen som må fjernes. Tang kommer i mange varianter, deriblant engelsk utpakking, amerikansk utpakking og barns. Hver tann krever et annet sett med tang, for eksempel canine, øvre molar, lavere molar og fortenner.

Speil

Tannleger bruker munnen speil for å se alle områder av munnen. Munnen er full av mørke sprekker og trange rom, noe som gjør det nesten umulig å se alt med det blotte øye. Små sirkulære speil festet til tynne, rustfritt stålrør komponere munnen speil. Tannlegen holder speilet for å oppnå en bedre oversikt over området av munnen din som vil bli jobbet med.

Impression skuff

Tannleger bruker skuffer inntrykk å lage støpeformer av munnen. Noen tannleger bruker rustfritt stål skuffer, mens andre bruker skum. Verken skjemaet forårsaker smerte eller irritasjon og verken prisene bedre enn den andre. Dental verktøy bidra passe deg for bukseseler, munnen vakter og stopperne. Inntrykkene tillate tannlegen for å forberede utstyr og arbeide med en kopi av munnen uten å faktisk trenger du presenterer.

Sprøyte

Tannleger holde en tilførsel av sprøyter og kanyler til bruk i kirurgiske eller smertefulle prosedyrer. I slike situasjoner, tannleger gjelder bedøvelse til det berørte området med sprøyte. For eksempel er anestetika som vanligvis anvendes til tannkjøttet under tanntrekking å holde området frosset og smertefritt.

Ejektor

Spytt ejektor utfører nøyaktig hva det er navnet stater. Dette instrumentet er et strå-lignende innretning som kontrollerer fuktigheten i munnen. Det suger opp overflødig spytt for å rydde vei for tannleger å se og bevege seg rundt inne i munnen din. Den mest skremmende del av verktøyet er støy. Dette vil ikke føre til at du noen smerter eller trykk når den brukes.