Digidexo.com

Hva skjer på gynekolog?

Hva skjer på gynekolog?

Ankomst for et besøk

Ved første, er akkurat som et besøk til en annen lege et besøk til gynekolog. Kvinnen kommer og sjekker i for hennes avtale. Hun vil logge på og presentere sin forsikring informasjon til regnskapsfører, og vil ta plass på venterommet. Hvis hun er en første gangs pasient, vil hun også få et skjema å fylle ut om familiens helse historie.

Prep Work

Etter en stund kommer en sykepleier og eskorte kvinnen inn i en medisinsk kontor. Avhengig av pasienten, vil sykepleieren be om en urinprøve, og kan også ta litt blod. Blodprøven brukes til STD og kolesterol testing; noen ganger, kan kontoret gi resultater ved slutten av besøket. For kvinner i fertil alder, kan urinprøven viser graviditet. I alle kvinner, kan urin vise gjær infeksjon, tarm sykdommer og andre tegn på sykdom.

Sykepleieren gir pasienten et papir kappe for lege besøk. Etter å ha endret, er pasienten veies, og blodtrykket er testet. Det kan også være et kort spørsmål-og-svar sesjon om tidligere plager eller årsakene til den nåværende besøk. Sykepleieren deretter forlater og oppdaterer legen på hva du kan forvente.

Lege besøk

Når legen kommer inn, spør hun oppfølgingsspørsmål og forbereder henne utstyr for bekken eksamen. Det er nå på tide å komme i posisjon - nederst i ytterkanten av bordet, bena spredt fra hverandre, føttene i stigbøyler. Før du starter bekken eksamen, det er en rask sjekk av brystvev for klumper og uregelmessigheter som kan signalisere kreftutvikling.

Under bekken eksamen, legen setter en plast eller metall enhet kalt et spekulum inn i skjeden passasjen. Dette verktøyet åpner skjeden slik at legen kan ta vattpinner for PAP smøre testing, og gir også et godt inntrykk av vaginal vev. Ved hjelp av en spekulum lar gynekologen se om det er vekster eller cyster på livmorhalsen som trenger å undersøke. Spekulum er fjernet, og gynekologen følger opp med en rask to-finger innsetting å føle vaginal veggen for noen skjulte klumper eller utvekster. Til slutt, avslutter legen med en rektal undersøkelse, bestående av én finger i anal hulrom til undersøkelse for vekster.

The End

På slutten, kommer sykepleieren inn og forteller pasienten når du kan forvente en oppfølging telefonsamtale forklare noen tvilsomme testresultater. Kontoret kan også dispensere prøver eller resepter for prevensjon eller andre rusmidler. Ofte har sykepleieren fullført STD og blodprøver, og kan gi en rapport om resultatene.