Digidexo.com

Hvordan øke din Healthy Heart Rate

Hvordan øke din Healthy Heart Rate


Økende sunn hjertefrekvens kan hjelpe deg å øke stoffskiftet og miste vekt. Det beste er å øke hjertefrekvensen naturlig med kosthold og trening for å unngå alvorlig skade på hjertet. Working ut oftere, for lengre perioder av gangen, og spise mat som naturlig øke hjertefrekvensen er alle sunne, trygge måter å oppnå dette. Nøkkelen til å få pulsen går er å få sunn og aktiv, så gjør noe som innebærer å få opp og flytte rundt vil hjelpe.

Bruksanvisning

•  Delta i aerobic øvelser i 30 minutter om dagen. Gå en rask tur, fottur, løpe på en tredemølle, svømme, sykle eller gjøre noe som får hjertet til å pumpe raskere. Jo mer energisk øvelsen, jo mer pulsen øke. Trene for lengre perioder av gangen er mer gunstig enn korte perioder med trening.

Utfør korte, hyppige øvelser. Hvis du ikke har tid til å forplikte seg til lange treningsøkter, gjør fem til ti-minutters økt i løpet av dagen. Ta trappen når du kjører ærend, lufte hunden, park ved enden av parkeringsplassen og gå eller ta en rask spasertur i lunsjen.

Spis krydret mat. Krydret mat øker hjertefrekvensen, fordi de øker kroppstemperaturen, som deretter fører pulsen til å stige. Legg chili pulver, varme sauser og karri til måltider for en ekstra kick, eller spise mer røtter og grønnsaker som er naturlig krydret eksempel chilipepper og ingefær.

Drikk koffeinholdige drikker. Drikker som kaffe, svart te og energidrikker har sentralstimulerende stoffer som koffein som kan øke hjertefrekvensen. En og annen koffeinholdige drikke vil ikke gjøre mye for pulsen over en lang periode, men et par av koffeinholdige drikker hver dag kan holde pulsen opp.

Drikk grønn te. Grønn te inneholder et kjemikalie som kalles EGCG som stimulerer hjernen og nervesystemet. Grønn te er mildere enn svart te eller andre koffeinholdige drikker fordi koffein i grønn te er bundet til tanniner, noe som resulterer i en langsommere frigjøring av koffein i blodet systemet. Dette hindrer den plutselige pigg og krasj i energi fra inntak av koffein, men likevel gir hjerte stimulering.