Digidexo.com

Virkninger av Cranberry Juice

Tyttebær brukes til å produsere juice, sauser, og delikatesser. De er en god kilde til fiber og inneholder mange vitaminer og mineraler. Tranebærjuice, spesielt, har blitt hyllet for sine mange fordeler.

Fytokjemikalier

Tranebærjuice er rik på fytokjemikalier og antoxoxidants. Disse to egenskapene er avskrekking mot kreft og immunsystemet, og er viktig for hjertehelsen.

Urinart veisinfeksjoner

Tranebærjuice er svært ofte brukt til å rydde opp og forhindre urinveisinfeksjoner. Den anti-heft egenskaper bidra til å rense kroppen av E. coli-bakterier enn det som kan føre til smertefulle og potensielt farlige urinveisinfeksjoner.

Dental Health

Usøtet tranebærjuice kan hemme bakterier i å danne og vokser i munnen. Det beskytter mot plakk og kan bidra til å holde tennene rene og friske.

Nyrestein

Tranebærjuice er kjent for å hjelpe kroppen i å fjerne giftstoffer, avfall og bakterier. Den kininsyre i tranebærjuice er nyttig for å hindre dannelse av nyrestein.

Bones

Ocean Spray Cranberry Juice har den ekstra fordelen av kalsium. Dette tillegget er en ekstra fordel, og bidrar til å bygge sterke bein, holder nervene i sjakk, og er bra for musklene.

Mage

Tranebærjuice holder usunne bakterier i å feste seg til magen vegger og beskytter mot magesår og andre mage plager.