Digidexo.com

Medisin for behandling av restless legs

Å ha restless legs, også kjent som urolig-leg syndrom, er en irriterende og ubehagelig tilstand. Restless legs oppstår vanligvis når du legger deg ned for å hvile om natten. Det kan bli så ille at du kan ha problemer med settling ned for å sove. Det kan gjøre at du føler behov for å komme opp og flytte rundt. Det er forskjellige medikamenter for behandling av rastløse ben.

Propoxyphene

Propoxyphene er den generisk navn for denne type medisin for behandling av restless legs. Merkenavn inkluderer darvon, darvon-N og Dolene. Propoxyphene er et narkotisk smertestillende som også brukes som en hoste suppressant. Det øker smerte toleranse og lindrer ubehag. Ifølge US Food and Drug Administration, er det en økt risiko for død ved overdose ved bruk av legemidler som inneholder propoxyphene.

Tramadol

Tramadol er fellesnavnet for merkenavnet Ultram. Tramadol er et syntetisk smertestillende som ligner på morfin. Den er tilgjengelig i resept form og kan bli misbrukt hvis personen tar det ikke er forsiktig.

Klonazepam

Klonazepam er det generiske navnet og Klonopin er merkenavnet for denne medisinen. Denne medisinen er en anti-angst medisiner som kan lindre rastløse ben ved å gi en beroligende effekt. Det kan også hjelpe en person søvn.

Gabapentin

Gabapentin er fellesnavnet for dette stoffet, og Neurontin og Gabarone er merkenavn. Denne medisinen er en av de nyeste stoffene som har blitt funnet for å lette rastløse ben. Det er en anti-konvulsiv som kan anvendes for å behandle kramper. Gabapentin reduserer også smerte.

Pramipexol

Pramipexol er også kjent som Mirapex. Dette er en av de nyeste medisiner for å behandle restless legs. Det er også brukt til å behandle Parkinsons sykdom.