Digidexo.com

Old Fashioned Cures & hjem rettsmidler

Old Fashioned Cures & hjem rettsmidler


Folk bør ikke rabatt gammeldags kurer og hjem rettsmidler. Mange av disse botemidler og rettsmidler faktisk fungerer. Så du bør lytte til bestemor når hun forteller deg å drikke kylling noodle soup kjøttkraft neste gang du er forkjølet. Disse kurer og hjem rettsmidler også er helt naturlig og ikke forårsake skadelige bivirkninger, i motsetning til mange medisiner på markedet i dag.

Gammeldags Cure for verkende muskler

Hvis du er ute etter en måte å lindre dine verkende muskler etter trening, prøv dette gammeldags blanding. Bland sammen en kopp olivenolje og en ss. av pepperrot. Vent en halv time deretter gni blandingen over dine verkende muskler. Denne vaksinen fungerer også på musklene som verker på grunn av influensa.

Hjem rette for hoste

Over-the-counter hoste sirup har mange bivirkninger. Det kan også gjøre deg søvnig. Du kan unngå alt dette ved å blande en ts. honning med saften av en sitron kile. Drikk det hver gang du begynner å hoste ukontrollert. Husk at en liten bit av hoste er bra. Det blir slimet ut av lungene. Bruk dette hjemme bøte bare når hosten kommer ut av kontroll.

Hjem rette for Whitening tenner

Bland en halv ts. natron med en halv ts. av hydrogenperoksyd. Dette vil danne et lim som du kan bruke på tennene. Pensle lim på og deretter la den i tre minutter. Pass på at du ikke svelge denne blandingen. Hvis du føler behov for å spytte, så gjør det i vasken på badet. Når de tre minuttene er opp, skyll munnen med vann og deretter pusse tennene på vanlig måte. Natron er en ingrediens i enkelte tannkremer, men det er hydrogenperoksyd som faktisk gjør bleking.