Digidexo.com

Peptide behandling for fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand der du opplever kroniske smerter i sener, leddbånd og muskler. Du utvikler flere ømme punkter på kroppen din, og smertene er forårsaket av press på disse punktene. Den eksakte årsaken til fibromyalgi er ikke kjent, men en sitert grunn tyder på at når du opplever gjentatt stimulering av nerver, hjernens kjemi endringer - neuropeptides økning eller reduksjon i hjernen og i ditt spinalvæske, som deretter sender dreven smerte signaler til din hjernen. Det er peptid behandlinger som kan bidra til å redusere smerter forbundet med fibromyalgi.

Substans P

I "kronisk smerte," forfatter Gary W. Jay forklarer symptomene forbundet med fibromyalgi. Jay hevder at kvinner er mer sannsynlig å få fibromyalgi, men at menn og eldre også kan bli påvirket. Personer som lider av tilstanden har en økt følelse av smerte og erfaring søvnforstyrrelser, tretthet, morgenstivhet, irritabel tarm syndrom, angst og smertefulle ømme punkter på kroppen, selv når plassene er rørt bare lett. Jay hevder videre at økt smerte at folk med fibromyalgi opplever kan skyldes en økning i substans P, en smerte peptid, i spinalvæske.

Stoffet P peptid sender meldinger til hjernen om smerte. Hvis du har fibromyalgi, kan du ha tre ganger det normale nivået av substans P i spinalvæsken. Dette kan føre til overdreven smerte oppfatninger, som kan snu en noe mild stimulans til ett assosiert med ekstrem smerte. Det er derfor nødvendig å redusere nivåene av Substance P for å redusere smerte. Bruk av capsaicin krem ​​på smertefulle områder kan bidra til å redusere substans P nivåer, og det kan bidra til å minske smerten du føler i ømme muskler og ledd. I tillegg, i "Mosby sin Pathology for Massasje terapeuter," Dr. Susan G. Salvo forklarer at massasje terapi kan også brukes til å redusere substans P peptider i systemet. Massasje terapi bidrar til å redusere søvnforstyrrelser hos personer som lider av fibromyalgi, og et kurs av annenhver uke massasje over 30 dager vil senke substans P nivåer.

Opiat Peptider

Endorfiner er opiat peptider opprettet av kroppen som en naturlig reaksjon på stress. Disse peptidene bidra til å redusere smerte at du kan oppleve med fibromyalgi, og de bidra til å eliminere følelsen av tretthet. Beta-endorfiner er ofte halvparten av normal hos personer som lider av fibromyalgi, noe som kan øke mengden av smerte som en person opplever. Derfor er det nødvendig å øke endorfin nivåer.

I "The Complete Idiot guide til Fibromyalgi," forfatterne Lynne Matallana og Dr. Laurence A. Bradley forklare hvordan regelmessig trening kan øke endorfiner i kroppen for å bidra til å redusere smerte. Lav effekt aerobic trening og regelmessig strekker føre til at kroppen naturlig frigjøre endorfiner.

Serotonin

Serotonin er et annet opiat peptid som hjelper deg å opprettholde regelmessig søvn sykluser, og det regulerer kroppstemperaturen, hjelper med overføringen av nervesignaler, regulerer humør og hjelpemidler det kardiovaskulære systemet. Hvis du har fibromyalgi, kan dine serotoninnivået være lavere enn normalt. Redusert serotonin nivåer er assosiert med angst, kronisk hodepine og depresjoner. For å øke serotoninnivået, kan antidepressiva være foreskrevet.

En transkutan elektrisk nervestimulering enheten eller titalls enhet, en maskin som stimulerer og fatigues ømme muskler via elektroterapi, kan brukes til å utløse produksjon av serotonin, så vel som andre opiat-peptider. TENS enhet er en bærbar enhet som veier omtrent 12 gram. To til fire elektroder er koplet til enheten via ledninger; elektrodene er festet til ømme punkter på huden. De smertefulle områder blir så stimulert med strøm til trøtthet de spente muskler og for å føre den naturlige produksjonen av smertestillende opiater peptider.